Cassina

Cassina

Cassina werd opgericht in 1927 door de broers Cesare en Umberto Cassina en staat bekend om zijn mix van technologische vaardigheden en traditioneel vakmanschap. Zij openden een atelier en richtten zich in eerste instantie op het naaien van textiel. Al vrij snel werd dit uitgebreidt met de productie van meubilair.
Dit Italiaanse topmerk staat al jarenlang bekend om de bijzondere ontwerpen van hoogwaardige kwaliteit. De collectie van Cassina is inmiddels uitgegroeid tot een grote verzameling van topontwerpen van de beste designers, zoals Charlotte Perriand, Le Corbusier, Gerrit Rietveld, Mario Bellini en Philippe Starck.

Kies uit de mooiste meubelen van Cassina

Bent u op zoek naar een mooie Cassina bank of sofa met Italiaans design, dan bent u bij Pot Interieur aan het juiste adres! U vindt de mooiste meubelen van dit Italiaanse designmerk bij Pot Interieur. Wij hebben ook nog eens de grootste Cassina studio van de Benelux. Cassina heeft veel verschillende banken in de collectie, waaronder de Cassina Maralunga en de Cassina 2 Grand Confort, petit modèle bank.

Producten 1-12 van 145

Pagina
per pagina

Producten 1-12 van 145

Pagina
per pagina

Stel uw eigen Cassina bank of sofa samen

Het handige aan de banken en sofa’s van Cassina is dat u deze zelf kunt samenstellen. Bent u op zoek naar een gezellige loveseat, mooie 2-zitsbank of royale hoekbank? Veel banken van dit Italiaanse design merk bestaan uit een modulair elementensysteem. Hiermee kunt u uw ideale bank of sofa samenstellen, waardoor hij altijd in uw interieur past.

Ontworpen door de meesters

De banken en sofa’s van Cassina zijn ontworpen door de beste ontwerpers, waaronder Le Corbusier, Charlotte Perriand en Gerrit Rietveld. De banken en sofa’s hebben niet alleen een prachtig ontwerp, maar ook nog eens een hoogwaardig zitcomfort. Hierdoor kunt u heerlijk ontspannen met een goed boek of genieten van wat quality time met uw vrienden of familie.

Italiaanse meubelen uit voorraad leverbaar bij Pot Interieur

Bij Pot Interieur vindt u het mooie Italiaanse design merk Cassina in de grootste studio van de Benelux. In onze showroom vindt u op de begane grond de geheel nieuwe studio met uitgebreide collectie ontworpen door onder andere Le Corbusier, Jeanneret en Perriand. In onze showroom vindt u al deze meubels en meer.

U heeft het voordeel dat hier zeer getrainde adviseurs rondlopen die u altijd ondersteunen bij het testen en kiezen van uw nieuwe bank, sofa, fauteuil of ander Cassina zitmeubel. Naast dat we een zeer grote collectie tonen, hebben wij ook veel op voorraad. Dit betekent dat wij doorgaans snel uw nieuwe meubilair kunnen leveren. Hierdoor geniet u vaak al binnen enkele werkdagen van uw nieuwe aankoop.

Een prachtig voorbeeld van design dat wij uit voorraad kunnen leveren is de LC-collectie van Le Corbusier met designklassiekers als de Cassina LC1 en Cassina LC2. Hierdoor kunt u binnen enkele werkdagen genieten van uw eigen iconische zetel. Informeer naar onze actieprijs! Bent u benieuwd welke banken en sofa’s Cassina te bieden heeft? Wij nodigen u uit om een kijkje te nemen in onze showroom van ruim 15.000m². Heeft u vragen over specifieke meubels of wilt u een offerte aanvragen? Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.

^