Artemide

Artemide

Artemide werd in 1959 opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot een echte specialist op het gebied van design verlichting. Van vloerlampen tot bureaulampen en van tafellampen tot spots. Artemide heeft het allemaal in de collectie. Op welke plek u ook een lamp nodig heeft, Artemide heeft altijd een passende oplossing in het assortiment. Deze lampen hebben dan ook al verschillende awards in de wacht gesleept. Zo heeft de prachtige Artemide Cadmo de beroemde Red Dot Award gewonnen, maar een van de bekendste en iconische modellen is natuurlijk de Tolomeo. Deze lamp is inmiddels verkrijgbaar als tafellamp en plafondlamp. Neem ook eens een kijkje bij onze andere lampen.

Producten 1-12 van 53

Pagina
per pagina

Producten 1-12 van 53

Pagina
per pagina

Artemide design verlichting

Artemide is in 1960 opgericht door Sergio Mazza en Ernesto Gismondi. De Italiaanse roots zijn duidelijk terug te zien in vrijwel iedere Artemide lamp. Verschillende Italiaanse ontwerpers hebben hun steentje bijgedragen aan het grote assortiment van Artemide. Zo hebben onder andere Michele de Lucchi, Giancarlo Fassina en Adrien Gardère.

Artemide wil zich blijven ontwikkelen op het gebied van lichttechnologie, waardoor ze veel experimenteren in het eigen, gespecialiseerde onderzoekscentrum. Hier worden veel inzichten verworven die als basis voor nieuwe ontwerpen fungeren. De lampen zijn innovatief, functioneel en fraai ontworpen. Geen wonder dat de lampen van Artemide zijn enorm populair en zijn op uiteenlopende locaties te vinden. Denk bijvoorbeeld aan hotels, restaurant, winkels en andere openbare ruimten. Gelukkig kunt u nu ook uw huis ermee sieren en uw interieur naar een volgend niveau tillen.

Duurzaam lichtontwerp

Artemide hecht veel waarde aan duurzaamheid en milieu. De lampen zijn van een tijdloos design en kwaliteit waardoor ze generaties lang mee gaan. Zij zetten zich actief in voor zowel ecologische als ook sociale duurzaamheid. Ze hebben in deze vele ISO certificeringen. In 2019 trad Artemide toe tot het Global Compact van de Verenigde Naties. Artemide zet zich in om de 17 duurzame ontwikkelingsdoelen na te leven en te rapporteren. Het duurzame lichtontwerp van Artemide bestaat uit 3 belangrijke pijlers: materialen, energie en gezondheid. Ze gebruiken ze sinds 2021 enkel nog energie uit gecertificeerde hernieuwbare bronnen.

Artemide bij Pot Interieur

Artemide is onderdeel van het grote assortiment merken van Pot Interieur. We hebben verschillende lampen van het Italiaanse designmerk Artemide in onze showroom hangen. Pot Interieur is officieel dealer van Artemide. U kunt iedere lamp uit de collectie bij ons bestellen. Bent u op zoek naar een lamp, maar kunt u deze niet vinden? De kans is groot dat we de lamp toch kunnen leveren. Neem vrijblijvend contact met ons op.

^