Bert Plantagie

Meubelen van Bert Plantagie

Sinds de introductie heeft Bert Plantagie een stijlvol en hedendaags assortiment. Dit assortiment bestaat uit tafels, fauteuils, banken en eetkamerstoelen, waardoor u uw hele interieur kunt inrichten met de meubels van dit Nederlandse merk. Veel van de tafels zijn vervaardigd uit massief hout, roestvrij staal of keramiek. De zitmeubelen zijn voorzien van doordacht design en een heerlijk zitcomfort.

Inmiddels is Bert Plantagie niet alleen populair in eigen land, maar ook in het buitenland worden de meubels steeds vaker aangeschaft.

Producten 1-12 van 76

Pagina
per pagina

Producten 1-12 van 76

Pagina
per pagina

Tafels van Bert Plantagie

Een van de meest uitgebreide onderdelen van het Bert Plantagie aanbod is het aanbod in tafels. Er zijn onder andere eettafels, salontafels en bartafels. Een van de best verkochte tafels is de Luna salontafel, welke verkrijgbaar is in verschillende maten. Deze tafel een heeft een zeer herkenbaar design en u kunt kiezen uit diverse kleuren voor het tafelblad en voor het frame van de tafel.

Banken van Bert Plantagie

Dat Bert Plantagie van vele markten thuis is bewijst het aanbod aan unieke banken. Denk bijvoorbeeld aan de Monica eetkamerbank. Deze bank past perfect aan de eettafel en geeft uw eetkamer een unieke uitstraling. Het is iets totaal anders dan de bekende losse stoelen aan tafel.

Stoelen en fauteuils van Bert Plantagie

Niks mis met losse stoelen! Ook voor de liefhebbers hiervan heeft Bert Plantagie een ruim aanbod, passend bij de tafels en banken van het merk. Een van de meest bekende en tijdloze ontwerpen van stoelen is de Joni stoel. Deze stoel tovert uw eetkamer om tot een sfeervolle ruimte.

Waarmee begint u uw Bert Plantagie meubelcollectie? Via onze website kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen of uw order plaatsen. Wenst u advies of wilt u graag uw favoriete Bert Plantagie meubel eerste bekijken? Neem contact met ons op of bezoek onze woonwinkel.

^