Piure

Piure

Door al het overbodige en middelmatige weg te laten creëert Piure een collectie die behoort tot de hoogste vorm van design en kwaliteit. Piure gaat voor het uiterste, alleen het beste is goed genoeg voor het designmerk. Zij blijven ontwikkelen totdat het allerbeste overblijft.

Piure ontwerpt niet alleen systemen maar werkt ook volgens een systeem. Of u nu opzoek bent naar een grote kledingkast of een strak dressoir voor in uw woonkamer, zoals het mooie Piure Nex Box dressoir, bij Piure vindt u voor elke ruimte passend meubilair.

8 producten

per pagina

8 producten

per pagina

Geschiedenis

Piure werd in 2006 opgericht door Simone Spang en Ludger Köhler in München. Ludger Köhler bracht zijn jarenlange ervaring als oud-directeur van systeemmeubilair mee het bedrijf in, evenals zijn kennis op het gebied van bedrijfseconomie, waarin hij afstudeerde. Simone Spang die met haar uitgebreide competenties als grafisch ontwerpster en merkexpert de rol van Creative Director op zich heeft genomen, is daarop een perfecte aanvulling. De collectie van het Duitse Piure staat voor kwaliteit en duurzaamheid in combinatie met verfijning en subtiele eenvoud.

De service van Piure

Piure's passie is dat het systeem uiteindelijk perfect in uw woonkamer staat. Daarom wordt u als klant vanaf het begin ondersteund. Met configurators op de website van Piure, maar ook de professionele hulp van ervaren dealer als Pot Interieur. Zodat uw ideeën en wensen worden vormgegeven in een definitief ontwerp. Een keurig verzorgde aflevering en montage is daarbij cruciaal.

Piure bij Pot interieur

Voor elk interieur hebben wij bij Pot interieur een passende model kast. Daarom voeren wij ook de producten van Piure. Stel de kasten naar uw voorkeur samen en geef ze vorm zoals u dat wilt met behulp van de verschillende uitvoeringen en het modulaire elementensysteem. Denk bijvoorbeeld aan de handige Piure Nex kast. Deze kast is dankzij zijn veelzijdigheid geschikt voor ieder interieur. Hij bestaat uit diverse elementen en verschillende uitvoeringen. Zo is er voor iedereen een passende Piure kast.

Maar ook de Piure Mesh kast stelt u geheel naar uw wensen samen! Deze kast onderscheid zich van de rest door zijn transparantie. U kunt deze Piure kast afwerken met decoratief geperforeerde platen en transparante of luxueus, getinte ramen.

Bekijk snel alle kasten van Piure en geniet van de veelzijdigheid.

Neem voor alle mogelijkheden en uw perfecte kast op maat vrijblijvend contact met een van onze adviseurs op.

^