Think Paper

Think Paper

Het merk Think Paper is gebaseerd op de ideologie om zaken vanuit een ander perspectief te zien en te benaderen. Dit komt zeer zeker terug in de ontwerpen van de prachtige verlichting van dit merk. De lampen hebben een bijzondere vormgeving en geven daardoor een bijzonder lichtpatroon af. Als inspiratie voor de ontwerpen diende de unieke lampen van Frank Owen Gehry, de Easy Edge Cardboard Lamps

8 producten

per pagina

8 producten

per pagina

Duurzame verlichting

Alle lampen van Think Paper bestaan uit duurzame grondstoffen uit beheerde bossen en zijn biologisch afbreekbaar. Hierdoor zijn de lampen 100% recyclebaar. Zelfs de middelen die de lampen bijeenhouden zijn biologisch afbreekbaar. De verlichting wordt op een maatschappelijk en ecologisch verantwoorde manier handgemaakt in Nederland.

De collectie van Think Paper

Het begon allemaal toen Think Paper voor Ondernemend Nederland The Dutch Tulip ontwierp. Dit paviljoen werd gepresenteerd op het WorldSkills event in Leipzig en bestond volledig uit karton. Het was zo’n succes dat het concept werd uitgebreid naar unieke producten met een passie voor design en duurzame materialen.

Inmiddels heeft Think Paper een unieke collectie gecreëerd met exclusieve producten en op maat gemaakte objecten voor zowel de zakelijke én de particuliere markt, nationaal en internationaal.

Het spreekt voor zich dat Pot interieur een designmerk als deze in het assortiment heeft opgenomen. Een van de eerste lampen uit de KRAFTS-collectie van Think Paper is de Globe lamp. Het verfijnde handwerk en de moderne technieken zorgen voor het bijzondere patroon. Het licht is sfeervol en warm. De lamp is dimbaar en kan alleen in combinatie met LED lichtbronnen gebruikt worden.

Wanneer u eerder op zoek bent naar een handlamp kunnen wij u de Think Paper Classy lamp adviseren. Deze lamp heeft een ontzettend elegante en charismatische persoonlijkheid. De golven zorgen voor een uniek lichtpatroon en creëren direct een warme huiselijke sfeer. De Classy is verkrijgbaar in drie verschillende maten.

Een ander ontwerp dat we graag bij u onder de aandacht willen brengen is de Think Paper Skinny lamp. Het is een spiraalvormige lamp die door zijn golven verschillende licht en donker effecten heeft. De lamp krijgt deze uitzonderlijke vormgeving door ambacht en de verfijnde methoden waarmee hij gemaakt is. Deze lamp is in twee verschillende maten verkrijgbaar.

^