Artelux

Artelux

Met Artelux haalt u gegarandeerd luxe in huis. Artelux is al 25 jaar een begrip op het gebied van rijke gordijnstoffen. Het aanbod is dan ook groot! De kracht van Artelux zit hem in elegante, rijke en sfeervolle gordijnen waarbij de materialen, functionaliteit en uitstraling haarfijn met elkaar verbonden zijn. Het team van ontwerpers gebruikt de wereld om ons heen als inspiratiebron waarna de ontwikkeling van de Artelux gordijnstoffen plaatsvindt op eigen bodem, in Nederland.

Meer sfeer met gordijnen van Artelux

Met gordijnen creëert u in een handomdraai meer sfeer in huis. Van luxe effen stoffen tot elegante gordijnen met de mooiste dessins. Gordijnen maken van iedere leefruimte een prettige omgeving. Gordijnen zijn dus niet alleen functioneel, ze maken je woonkamer, keuken, werkruimte of slaapkamer gewoon af. Bij Artelux spelen ze in op de hedendaagse trends op het gebied van stoffen, kleuren en dessins. Zo bestaat de nieuwste collectie uit een tal van koninklijke stoffen met een chique uitstraling met warme tinten zoals te vinden in boetiekhotels. De kleuren donkerblauw, saliegroen, goudgeel en koper spelen de hoofdrol in het luxe Artelux leventje.

Diverse soorten & stijlen

De gordijnen van Artelux zijn er in een diversiteit aan soorten en stijlen. U kunt uw hart ophalen bij Artelux als het gaat om elegante gordijnen die perfect passen bij uw persoonlijke woonwensen. Wat uw stijl of smaak ook is, ze hebben voor elk wat wils. Denk aan stoffen met moderne dessins voor een eigentijdse leefruimte, maar ook stoffen in natuurlijke tinten en gordijnstoffen voor een minimalistisch en strak interieur.

Gordijnen zijn er in een scala aan types. Zo wilt u voor de slaapkamer verduisterende gordijnen, maar ligt de keuze voor inbetweens of transparante gordijnen wellicht meer voor de hand in de woonkamer. Op die manier heeft u binnenshuis veel privacy, maar kunt u toch nog genieten van daglicht in huis. Artelux biedt standaard gordijnen of vouwgordijnen aan in stijlen als landelijk, luxury living en city living. Zo is er altijd wel een stijl te vinden die past in uw interieur.

Bent u nieuwsgierig geworden naar alles wat Artelux te bieden heeft? We ontvangen u graag op onze afdeling woonstoffering waar een kundige interieurstyliste u graag verder helpt met het maken van een passende keuze. Bij Pot interieur hebben wij een grote afdeling met woonstoffering, van gordijnstoffen en vloerkleden tot pvc vloer- en trapbekleding. We verwelkomen u graag.

^