Tarkett

Tarkett

Tarkett biedt vloeroplossingen voor zowel zakelijke ruimtes en projecten als ook voor thuis. Met een breed scala aan producten heeft Tarkett vloerbedekking voor de zakelijke markt, maar ook sportveld bekleding. Voor vloeren in woonhuizen reikt de collectie van vloerbedekking voor woonkamer, eetkamer of slaapkamer. Denk hierbij aan laminaat, parket, tapijt, PVC of vinyl. Geef uw woning, kantoor of sportruimte een frisse en comfortabele look met de mooiste vloeren van Tarkett.

Tarkett is de 3e grootste vloerenfabrikant ter wereld en pioniers waar het gaat om duurzaamheid. Tarkett biedt tot wel 5 - 30 jaar garantie op haar producten, bovendien kunnen alleen vloeren worden hergebruikt zodra ze aan het einde van hun levensduur zijn. Met een vloer van Tarkett maakt ook u een duurzame keuze. Lees snel verder om hier meer over te weten te komen.

Tarkett merken: Desso, Bonaparte & Parade

Tarkett heeft diverse merken waaronder zij hun vloerbedekking uitgeven: Bonaparte, Parade en Desso. Desso boekt al meer dan tachtig jaar uitstekende resultaten als het op vloeren voor in huis aankomt. Desso is marktleider op het gebied van duurzame en stijlvolle tapijten en vloerkleden die een bijdrage leveren aan de gezondheid en welzijn van de mens. Desso biedt een ruime collectie laagpolige, hoogpolige, bouclé tapijten en vloerkleden in een scala aan kleuren en designs. Het assortiment heeft voor elk wat wils. Naast consumenten tapijten heeft Desso ook collecties geschikt voor projectmatig gebruik.

Mens- en milieuvriendelijk

Duurzaam wonen begint met een Desso tapijt. Nu het milieu zo bedreigd wordt en klimaatverandering een echt probleem vormt, is het tijd voor verandering. Met de collectie van Desso, geïnspireerd door het Cradle to Cradle-gedachtegoed, werd in 2008 het huidige pad ingezet. Sindsdien worden producten volgens deze duurzaamheidsprincipes gemaakt. Bovendien blijft Tarkett continu innoveren met de collectie van Desso. Zo wordt er ingezet op een nog gezondere binnenluchtkwaliteit, want fijnstof is dan niet waarneembaar maar we worden er wel dagelijks aan blootgesteld.

Tarkett vindt het van essentieel belang dat tapijten de gezondheid en het welzijn van de mens binnenshuis verbeteren. De sfeer die namelijk gecreëerd wordt in huis heeft namelijk ook invloed op je mentale gezondheid. Voor welke gemoedstoestand dan ook heeft Tarkett vloerkleden in collectie, van inspirerende tapijten tot rustgevende vloeren. Verder bestaat er voor elke ruimte het perfecte tapijt qua kleur, structuur of dessin.

Tarkett bij Pot interieur

Nieuwsgierig geworden naar alles wat Tarkett te bieden heeft? Graag ontvangen wij u in onze grote woonwinkel van maar liefst 15.000 vierkante meter waar wij op onze afdeling woonstoffering de producten van Tarkett breed hebben opgezet. Alle vloeren van Tarkett kunt u bij ons bekijken. Bovendien kunnen onze kundige adviseurs u van het beste advies voorzien. Zo vindt u zeker het tapijt dat past in uw interieur!

 

^