Brokis Macaron lamp

Brokis

De hedendaagse designverlichting wordt naar een heel nieuw niveau getild, door de Brokis collectie. Functionele verlichting worden decoratieve en unieke verlichtingsobjecten. Door de combinatie van handgeblazen glas en verfijnde materialen zoals marmer en hout, worden het unieke objecten in uw interieur.

Brokis kent zijn oorsprong in Tsjechië, het ontwerpersteam bestaat uit gerenommeerde ontwerpers uit Tsjechië maar ook daarbuiten. Brokis staat voor design, kwaliteit en opmerkelijk vakmanschap van Boheemse glaskunstenaars.

De collectie van Brokis bestaat uit tafellampen, hanglampen en plafondlampen.

Producten 1-12 van 21

Pagina
per pagina

Producten 1-12 van 21

Pagina
per pagina

Brokis behoud het vakmanschap

In 2006 is Brokis opgericht door Jan Rabell. Brokis werd het platform van de Boheemse glasproductie. Het doel van het platform is om de kennis en het vakmanschap te behouden. Hiermee heeft Brokis zich gevestigd als toonaangevend innovator in de glas verlichting.

Brokis lampen bij Pot Interieur

Pot Interieur heeft een gevarieerd aanbod in tafellampen en hanglampen van Brokis. De Brokis collectie biedt voor iedereen een perfecte lamp. Zo kan uw keuze vallen op de Brokis Jack O’ Lantern tafellamp. Deze lamp heeft een eigentijds design en bestaat uit verschillende materialen. U heeft ook de keuze om deze lamp geheel naar eigen wens samen te stellen. Of uw keuze wordt gevormd door de elegant design van de Brokis Awa hanglamp. Deze lamp is handgeblazen en verkrijgbaar in verschillende kleuren.

U kunt de Brokis lampen gemakkelijk online bestellen of breng een bezoek aan onze woonwinkel in Axel. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op.

^