Modulaire banken

Een modulaire bank biedt vele voordelen. Door de losse elementen kunt u uw hele bank geheel naar wens samenstellen. U kunt de bank hierdoor zo klein of groot maken als u zelf wilt. De volgorde van elementen kunt u zelf bepalen. Zo kunt u kiezen om met een lounge element te beginnen of juist dit in het midden te plaatsen. Of liever twee 2-zits elementen naast elkaar plaatsen, het is allemaal mogelijk. Door een modulaire bank geheel in eigen hand te hebben, past een modulaire bank in ieder interieur. Bent u de gekozen opstelling even zat? Geen punt, door de losse elementen kunt u altijd uw bankelementen loskoppelen en in een andere opstelling terugplaatsen. Hierdoor groeit uw bank mee met de veranderingen van uw interieur en leefwijze. 

Producten 1-12 van 30

Pagina
per pagina

Producten 1-12 van 30

Pagina
per pagina

Modulaire banken van design merken

Pot Interieur heeft met zorg de collectie modulaire banken samengebracht. De collectie bestaat uit diverse design merken, zoals Artifort, Cassina, de Sede, COR en vele andere merken. Deze merken hebben alleen uitgebreide programma’s van verschillende modellen banken. Natuurlijk kunt u de modulaire banken geheel naar eigen wens samenstellen. Dit geldt ook voor de stoffering en onderstellen. Zo heeft u een groot scala van stoffen en ledersoorten waaruit u kunt kiezen. De kleuren zijn eveneens eindeloos. U kunt uw bank in een stoffering en kleur kiezen. Maar heeft u al eens gedacht om de elementen in diverse stoffen en ledersoorten uit te voeren. Zo kunt u uw eigen woonstijl drukken op uw bank.

Onderstellen zijn vaak bij de diverse modellen ook zelf te kiezen. Zo kunt u kiezen voor een pootje, hout of in chroom. Wilt u een slanke poot of juist een brede en massieve poot. Een frame onderstel of losse pootjes. Het is model afhankelijk, mogelijkheden zijn eindeloos.

Voor iedere woonstijl een modulaire bank

In de collectie modulaire banken van Pot Interieur vindt u voor iedere woonstijl een passende bank. Van een Scandinavische tot een landelijke of zelfs industriële woonstijl, Pot Interieur heeft het allemaal! Door de losse elementen kunt u uw bank geheel naar eigen wens samenstellen. Door een aantal leuke accessoires te gebruiken maakt u uw modulaire bank helemaal af. U kunt kiezen voor leuke sierkussens of een mooie plaid. Door een aantal sierkussen met basiskleuren toe te passen op de bank en deze aan te vullen met vrolijke prints of met accentkleuren kunt u een heel andere sfeer op de bank creëren. Ook door verschillende formaten van kussens te gebruiken creëert u een aangename en knusse sfeer op uw bank.

Past een modulaire bank bij mijn woonwensen?

Een modulaire bank is een perfecte keuze, wanneer u een kleine ruimte heeft om een bank te plaatsen. Of u graag zelf een bank samengesteld. Uiteindelijk is het een perfecte keuze voor mensen die veel plezier beleven aan het veranderen van het interieur. Door een modulaire bank in uw interieur te plaatsen, heeft u een bank die mee verandert met uw interieur. Bij een modulaire bank is het altijd leuk om een leuke poef, bijzettafel of een kruk bij te plaatsen.

Als toonaangevende meubelzaak van Nederland, bieden wij de mogelijkheid om door onze adviseurs uw woonkamer of compleet interieur te voorzien van advies. Wij verzorgen advies op maat! Maak een afspraak en bekijk de mogelijkheden.

Koop uw modulaire bank bij Pot Interieur

Pot Interieur heeft een brede collectie modulaire banken. Bekijk de banken online of bezoek onze showroom. Kom proefzitten, laat u adviseren en bekijk de mogelijkheden. Bekijk de uitgebreide stalencollectie van de diverse designer merken. Wist u dat u online gemakkelijk de collectie kunt bekijken en kunt bestellen. Heeft u vragen, neem gerust contact met ons op, ook voor een vrijblijvende offerte.

^