Silvana

Slaap is een heel belangrijk onderdeel van ons leven. Het is dus niet verwonderlijk dat een goede nachtrust geen overbodige luxe is. We moeten immers voldoende energie opdoen voor de nieuwe dag. Gelukkig is er Silvana. U leest hier alles over deze hoogwaardige Silvana kussens.

7 producten

per pagina

7 producten

per pagina

Over Silvana 

In het verleden werd er nauwelijks gekeken naar het ligcomfort van een kussen. De focus van een goede nachtrust lag meer de bedbodem en het matras. Daarom werd in 1383 het eerste Silvana kussen ontwikkeld. Dit innovatieve kussen is ontworpen op basis van wetenschappelijk onderzoek om uw slaapcomfort aanzienlijk te verbeteren.

Daarna volgden er meerdere varianten om aan de individuele wensen en behoeften van de verschillende slapers te voldoen. Het onophoudelijk zoeken naar nieuwe technologieën, gecombineerd met hun oog voor de klanttevreden leidden ertoe dat Silvana altijd vooruitstrevend blijft op het gebied van slaapcomfort! Zo hebben ze inmiddels ook Silvana dekbedden aan de collectie toegevoegd. Bekijk het volledige dekbedden assortiment bij Pot Interieur.

De producten van Silvana zijn van Nederlandse bodem en worden al sinds de oprichting gemaakt door vakmensen met affiniteit, jarenlange ervaring en gevoel voor kwaliteit. Zo wordt voor de kussens en dekbedden een synthetische merk vezels gebruikt. Ook het dons komt uit Nederland. Tijdens de productie wordt er geen gebruik gemaakt van chemische middelen en worden enkel hoogwaardige materialen gebruikt om de kussen te vervaardigen. Het dons dat Silvana gebruikt is DOWNPASS gecertificeerd. Dat wil zeggen dat de keten onder strenge controle staat en het dierenwelzijn bewaakt.

Zo bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit.

Unieke Silvana Hoofdkussens

Iedereen is anders, ieder hoofd is anders en iedereen slaapt anders. Het is dus niet verwonderlijk dat ook een kussen op maat de nachtrust aanzienlijk kan verbeteren. Zorg voor een goede nachtrust en begin een nieuwe dag weer vol energie met een Silvana hoofdkussen. De kussens zijn ontworpen in samenwerking met fysiotherapeuten en zijn bedoeld om de nek effectief te ondersteunen. Ze zorgen in combinatie met een degelijk matras automatisch voor de meest optimale slaaphouding.

Het meest verkochte kussen is het Silvana Support kussen. Deze is bij Pot interieur verkrijgbaar in 6 verschillende uitvoeringen. Elk kussen heeft zijn eigen kleur en stevigheid, van extra zacht tot extra stevig. Verder zijn deze kussen verkrijgbaar in drie verschillende afmetingen.

Een ander geweldig kussen is de Silvana Rebound. Het Rebound kussen is een zacht en soepel hoofdkussen dat uit de anti-allergisch collectie komt. Het kussen is Aegis behandeld waardoor het huisstofmijt-, schimmel- en bacteriewerend is. De Rebound is gevuld met Comforel Soft met een buitenkant van 100% katoen.

^