Keukenstudio van Vliet: Optimale kwaliteit gecombineerd met verfijnde functionaliteit.

Keukenstudio van Vliet is al vele jaren onderdeel van Pot Interieur. De kwaliteit en filosofie van het toonaangevende merk sluiten perfect aan bij de designcollectie van Pot. Louis van Vliet en zijn dochter Fabienne zoeken samen met de klant naar de keuken die aansluit bij hun ‘way of life’.

Functioneel en met volop gebruiksgemak, kwalitatief met een hoogwaardige afwerking, wie kiest voor Siematic kiest voor de top. Het bedrijf – al decennialang trendsettend in de keukenwereld – introduceerde in de jaren zeventig het greeploze systeem dat bijdroeg aan de strakke uitstraling. In de jaren erna werd dat geperfectioneerd. Daarnaast weet Siematic de beschikbare ruimte optimaal te benutten. Opbergen wordt niet langer puzzelen maar een genot.

van Vliet
van Vliet
van Vliet

Op inventieve wijze wordt er zo steeds gezocht naar oplossingen die bijdragen aan een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke keuken. Een keuken die inspeelt op de ontwikkelingen van de toekomst, leggen Louis en Fabienne van Vliet uit. “Momenteel staat de stoomoven volop in de belangstelling. Omdat daarin de vitaminen in en structuur van een gerecht behouden blijven. Het is een techniek die door de Chinezen 1.000 jaar geleden al werd geïntroduceerd. Verder veel aandacht voor de geïntegreerde afzuigkappen, onder andere in het werkblad. En wat de vormgeving betreft zijn houtstructuren en lichte kleuren nog altijd ‘in’, al zie je een verschuiving naar wat meer donkere tinten en zwart-witcombinaties.” In Nederland, geven Louis en Fabienne aan, is het inductiekoken bezig aan een opmars, bij de Bourgondische Belgen bestaat nog altijd een voorkeur voor koken op gas.

Siematic, zo laat de showroom in Axel zien, biedt de klant drie belevingswerelden: Pure, Urban en Classic. Binnen die drie stijlen zijn weer volop keuzemogelijkheden. Zo maakt u een keuken van Siematic een helemaal op uw wensen afgestemde, persoonlijke keuken.

Neem contact op via +31 11 556 40 70.

^