de Sede

de Sede

Het Zwitserse design label de Sede onderscheidt zich op het gebied van kwaliteit. De meubelen worden nog steeds op ambachtelijke wijze vervaardigd, waarbij gebruik gemaakt wordt van de allerbeste ledersoorten. Binnen het motto 'The Culture of Excellence' is geen plaats voor middelmatigheid. Als expert op het gebied van lederen meubelen is de kwaliteit van alle de Sede meubelen ongeëvenaard!

De kwaliteit van de Sede

Leder is de fascinatie van de Sede. Het is hun wereld én passie. Omdat kwaliteit het belangrijkste aspect is in het gehele traject van het produceren stelt de Sede hoge eisen aan zichzelf en ook aan de keuze van de huiden die gebruikt worden. Alleen stieren, grootgebracht in Zuid-Duitsland of Zwitserland waar de stieren de beste verzorging krijgen, worden goed genoeg bevonden. De kwaliteit van het leder is ongeëvenaard!

Producten 1-12 van 63

Pagina
per pagina

Producten 1-12 van 63

Pagina
per pagina

Ontwerpen van de Sede

Meubels van de Sede vertellen hun eigen verhaal. Over het leven, over dromen, over comfort en veiligheid. de Sede staat voor strakke vormen, elegantie, gestroomlijnde magie en een sterk ontwikkeld gevoel voor kleur. Stijl en comfort zijn de boodschap achter het credo van de Sede: The culture of excellence. Er is geen plaats voor middelmatigheid.

Denk daarbij aan de mooie DS-600 bank die u door meerdere elementen toe te voegen zo lang kunt maken als u zelf wilt. Een bank met een uitzonderlijk fraai design en eindeloze mogelijkheden. Deze bank combineert functionaliteit met een hoog zitcomfort. Verder kunt u kiezen uit verschillende stof- en ledersoorten en zo uw bank geheel naar uw smaak samen te stellen

Wanneer u op zoek bent naar een echt statement in een ruimte dan is de DS-1025 bank de ideale bank voor u. Deze opvallende bank is een echte eyecatcher die bestaat uit twee elementen die als een soort eiland helemaal naar wens gepositioneerd kunnen worden. Het ontwerp doet denken aan terrasvormige heuvels met verschillende dieptes en breedtes.

de Sede bij Pot Interieur

De Sede staat bekend om haar jarenlange garantie aan plezier van uw meubelstuk. Naast kwaliteit staan ook stijl en comfort hoog in het vaandel. Juist vanwege die eigenschappen heeft de Sede een prominente plek verworven bij Pot interieur in Axel. Bij Pot interieur vindt u de grootste de Sede-studio van de Benelux. Kom inspiratie opdoen in onze 15.000 m2 grote winkel. Onze interieuradviseurs staan hier voor u klaar. Natuurlijk kunt u van te voren alvast contact met ons op nemen om zeker te zijn dat uw lievelings meubel op dit moment in de showroom staat.

^