Lange Production

Lange Production

Lange Production heeft een lijn minimalistisch vormgegeven meubelen in haar collectie, naar ontwerp van Fabricius & Kastholm. Het ontwerpduo werd geïnspireerd door de functionalistische pioniers uit de jaren 20 en de innovatieve Scandinavische vormgeving uit de jaren 60, die de afgelopen jaren zijn herintrede doet in de harten en huizen van consumenten.

3 producten

per pagina

3 producten

per pagina

Lange Production meubelen

Lange Production heeft de exclusieve rechten op de productie van deze unieke, tijdloze meubelen uit deze jaren weten te bemachtigen. Meubelen waar design, kwaliteit en functionaliteit onderling verbonden worden. Met gepaste trots presenteert Pot Interieur u de collectie van Lange Production, met onder andere de X-lounge chair, Grasshopper chaise longue, salontafel FK-6720 en 2-zits bank FK-6720. Ervaart u design van de hoogste kwaliteitsstandaard en de fijnste materialen.

Lange Production FK 87 Grasshopper ligstoel beschikt over een tijdloos minimalistisch design. Hij is in 1965 ontworpen door Preben Fabricius & Jørgen Kastholm en werd in 2006 opgenomen in de collectie van Lange Production. De Chaise longue bestaat uit een frame van verchroomd staal en de hoogwaardige leren bekleding is leverbaar in drie verschillende kleuren. 

Over Lange Production

Lange Production is een bedrijf gevestigd in Denemarken dat zich richt op het ontwikkelen van minimalistische meubelen. Nog altijd worden de meubelstukken ontwikkeld in nauwe samenwerking met de ontwerper Jørgen Kastholm. De meubelen worden vervaardigd in dezelfde fabriek en met dezelfde gereedschappen die in de jaren 60 gebruikt werden om de oorspronkelijke meubelen te produceren. Het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout en kwaliteits leer komen perfect tot uiting in de minimalistische designs. Het merk Lange Production wordt gekenmerkt door vakmanschap, oog voor details en functionaliteit. 

Niet alleen de ontwerpen van Jørgen Kastholm zijn door Lange Producten in productie genomen. Het bedrijf tevens ontwerpen van andere succesvolle designers zoals; Grete Jalk, Horst Brüning, Grete Jalk, Horst Bruning en Christian Ketelsen.

In het leven van directeur Henrik Lange heeft passie en de enorme interesse voor designmeubels altijd een grote rol gespeeld. Toen hij slechts vijf jaar oud was kocht hij zijn eerste designmeubel. Deze affiniteit is vandaag de dag nog terug te zien in de producten.

Nog niet gevonden wat u zocht? In de categorie relaxfauteuils vindt u ons totale aanbod meubels met verbluffend zitcomfort. Of laat u inspireren in onze showroom van maar liefst 15.000 m² oppervlakte. Pot Interieur in het Zeeuws-Vlaamse Axel is dé plek voor alle liefhebbers van design en kwaliteitsmeubelen.

^