Banken

Banken van design hoekzetel of U-bank tot 3-zits bank

Uw bankstel verdient veel aandacht! Het is vaak het middelpunt van de woonkamer en sfeerbepalend. Tevens heeft uw bank een functionele functie; heerlijk een film kijken, een boek lezen of borrelen met familie en vrienden. Dit zijn genoeg redenen waarom uw bank voldoende aandacht verdient. Pot Interieur heeft veel verschillende designmerken in de collectie met uiteenlopende opstellingen zoals hoekbanken, chaise longues zetel, U-banken, 2-zitsbanken, 3-zitsbanken en zelfs 4-zitsbanken. Bij Pot Interieur vindt u zeker een zitopstelling die u zoekt.

Producten 1-12 van 369

Pagina
per pagina

Italiaanse design banken

Pot Interieur heeft een grote collectie design banken van Italiaanse makelaarij. De collectie Italiaanse designmerken zijn met zorg samengesteld. Zoals onder andere de bekende designmerken B&B Italia, Cassina, Flexform, Giorgetti, Kristalia, MDF Italia en Minotti. Bezoek onze showroom en kom het ultieme comfort ervaren. Onze adviseurs adviseren u graag naar de mogelijkheden van uw favoriete zetel.

Een bankstel naar wens

Tegenwoordig heeft elk model bank tal van mogelijkheden, waardoor u geheel uw bank zelf kunt samenstellen. Of u nu een knusse opstelling wenst of een royale bank, de mogelijkheden zijn oneindig. Ook de keuze uit leer- of stofafwerking is eindeloos. Elk bankstel is in meerdere stoffen en leersoorten uitvoerbaar of zelfs een combinatie van leer en stof is mogelijk. Heeft u liever een velvet zetel, ook dat is mogelijk.

U-bank, 3-zits bank of chaise longues?

U kunt uw zitopstelling geheel naar eigen wens samenstellen. De Conseta bank van COR is een bankenprogramma dat tal van mogelijkheden kent. Het programma bestaat uit verschillende elementen waardoor u uw zitopstelling zelf kunt samenstellen. Zo kunt u uw eigen hoekzetel samenstellen of gaat u liever voor de 2-zitsbank? Het is mogelijk met de COR Conseta bank.
Houdt u van een zetel met duidelijke lijnen? Dan is de COR Trio bank een ideaal bankstel voor u. Ook dit bankenprogramma is van COR, COR heeft dit programma eveneens veelzijdig in elkaar gezet. Zo kunt u kiezen voor een romantische loveseat of een royale hoekzetel, het is allemaal mogelijk. Laat u inspireren door de vele mogelijkheden.

De bankenprogramma's van de diverse designmerken hebben tal van elementen waardoor voor elke zitopstelling een passend model te vinden is. U vindt altijd een hoekbank, loveseat sofa, U-bank, 2-zitsbank of 3-zitsbank of zelfs een modulaire zetel dat past bij uw wensen, comfort en sfeer.

Een stoffen of leren zetel en in welke stijl?

Wanneer u liever voor een industriële woonlook kiest, past de Sede DS-48 bank hier perfect in! Heeft u bij deze woonstijl al gedacht om voor de kleur cognac te kiezen? Zo komt uw industriële look helemaal tot zijn recht.

Past mijn nieuwe bankstel in mijn woonkamer?

U heeft eindelijk een keuze gemaakt voor een model zetel. Wellicht ook al voor een opstelling of afmeting. Nu stelt u uzelf de vraag of de opstelling van uw voorkeur past in uw woonkamer. Daarom is het handig voordat u een nieuwe zetel koopt, om met kranten of tijdschriften de afmeting van uw zitmeubel in uw woonkamer uit te leggen. Zo ziet u hoeveel ruimte de bank in beslag neemt. Wellicht geeft het u inzicht om toch liever voor een combinatie van een 2-zits en 3-zitsbank te gaan. Houd ook rekening met zitplaatsen. Wanneer u een groot gezin heeft is het wenselijk om voldoende zitplaatsen te hebben. Zo kan bijvoorbeeld een U-bank een goede oplossing zijn.

Nieuwe bank of hoekbank kopen?

Online of in onze woonwinkel van Pot Interieur kunt u zich laten inspireren. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden, of vraag persoonlijk advies. Onze adviseurs helpen u graag! Bezoek onze woonwinkel en kom proefzitten.

^