Treca Paris

Treca Paris

Treca Paris is ruim 80 jaar dé kenner op het gebied van slaapcomfort met een puur Frans uiterlijk. De producten van deze slaapspecialist zijn een samensmelting tussen haute couture en prêt-à-porter. De veelzijdige collectie bedden en boxsprings van Treca Paris omvat zowel klassieke als moderne of design modellen, met een sober of juist uitbundig kleurenpalet. Het uitmuntende comfort van de bedden heeft Treca Paris beloond met het predikaat 'best verstelbare bed ter wereld'. Neem ook een kijkje bij onze andere bedden en boxsprings.

De traditie van bedden maken is bij Treca Paris van vader op zoon doorgegeven. Het vakmanschap uit de vroege jaren wordt ook tegenwoordig voortgezet. Alle Treca Paris producten worden met de hand vervaardigd uit de beste natuurlijke materialen zoals zuiver wol, wildzijde, kasjmier, linnen en katoen. Op die manier zet men "de kunst van het leven, de kunst van het slapen" voort.

6 producten

per pagina

6 producten

per pagina

Treca Paris - haute couture op het gebied van slapen

De bedden van Treca Paris worden geproduceerd in - waar kan het ook anders - Frankrijk, in Reichshoffen in de Elzas. Sinds 1935 maakt de fabrikant gebruik van prachtige en natuurlijke materialen, zoals zijde, linnen, kasjmier, kamelenwol of zelfs bamboevezel. Elk bed is uniek en wordt vervaardigd naar uw wensen op het gebied van maat en vormgeving. Treca de Paris biedt haute couture op het gebied van slapen. Buiten de afmetingen en het comfortniveau kiest u ook de uitvoering van het hoofdeinde zelf naar ontwerp van Treca de Paris, of een van de grote ontwerpers (Annette Lang, India Mahdavi, Matteo Thun e.a.). Zelfs bij de bekleding van uw bed heeft u de keuze uit verschillende stoffen en leersoorten van hoge kwaliteit. Treca de Paris stelt bedden voor met zuivere of bijzondere lijnen; van klassiek Frans tot zeer modern, ontworpen door internationale designers. Om ervoor te zorgen dat het bed geheel aansluit op uw wensen, vervaardigt Treca de Paris dit met een door u gekozen stof stof of met een stof uit haar 'Prêt-à-porter' collectie. Zo zullen uw kamer, uw bed en de accessoires tot in de kleinste details perfect passen bij uw leefomgeving en persoonlijkheid.

Treca Paris - maatwerk van het hoogste niveau

Van het comfort tot de esthetiek, bij Treca Paris krijgt u de mogelijkheid om uw bed zo dicht mogelijk te laten aansluiten bij uw behoeften en gevoelens. Treca biedt maatwerk in elke zin van het woord: de afmetingen van uw bed, de keuze van de kleuren, vormen en materialen, de confectie van bedspreien, kussens en nekrollen. Uiteraard wordt hierbij persoonlijk comfort niet vergeten, zowel voor de matras als voor de boxspring en zelfs voor het hoofdkussen. Kasjmier, katoen, linnen, zijde, zuivere wol, Treca Interiors Paris selecteert de meest edele materialen voor uw matras om zodoende een gezonde slaap te kunnen garanderen. Met de ruime keuze in topdek matrassen, matrassen en boxsprings draagt een bed van Treca Interiors Paris bij aan de kwaliteit van uw nachtrust.

Treca Paris - design relaxatiebedden bij Pot Interieur

Treca Paris is een voorloper wanneer het over relaxatiebedden gaat. De slaapkamer is een tweede huiskamer geworden, waardoor een bed niet meer alleen een slaapfunctie heeft. In een relaxatiebed van Treca Paris kunt u bijvoorbeeld ook comfortabel lezen en televisie kijken. Ook de relaxatiebedden bieden u ongekende mogelijkheden op het gebied van comfort, design en stijl.

Treca Paris bij Pot Interieur

Voor een vorstelijke nachtrust willen wij u graag voorstellen aan de Treca Platinum Supercad boxspring. Dit bed ziet er niet alleen heerlijk comfortabel uit, het ligt bovendien heerlijk! Met behulp van de hoogwaardige matrassen en de vier (stille) motoren kunt u het bed in vijf onafhankelijke slaaplagen instellen. Dit zorgt voor een ultieme slaaphouding die een goede nachtrust aanzienlijk bevorderd.
Ook de Treca Platinum Ligne Silhouette boxspring en Treca Platinum Ligne Initial boxspring zijn absolute musthaves onder de luxebedden.

Niet is zo belangrijk als een goede nachtrust en het juiste bed die dit kan realiseren. Kom daarom proefliggen in onze woonwinkel. Hier staan verschillende bedden en boxsprings voor u klaar om getest te worden. Wilt u graag een of meerdere specifieke bedden uitproberen? Neem dan van te voren even contact met ons op om er zeker van te zijn dat we deze op dit moment in onze winkel hebben staan.

^