Bontempi

Bontempi is ontstaan in 1963, toen de twee broers Alessandro en Giancarlo Bontempi een kleine fabriek oprichtten in Camerano, in het midden van Italië. Zij waren gespecialiseerd in de productie van tafels en stoelen.

Giancarlo richtte zich vooral op de productie en Alessandro hield zich bezig met de distributie. Waar in de jaren ’70 een fabriek werd geopend met 70 medewerkers en het dealernetwerk 2000 distributeurs telde, is het bedrijf door de jaren heen uitgegroeid tot een bedrijf van formaat.

De collectie Bontempi Casa bestaat uit stoelen, eetkamertafels, salontafels, projecttafels en kasten. In 2004 zijn aan de uitgebreide collectie ook banken toegevoegd onder de naam Bontempi Divani. Verschillende modellen met eindeloze mogelijkheden: geheel naar wens van elke afzonderlijke klant kunnen banken uit verschillende componenten met diverse stoffen, kleuren en patronen samengesteld worden.

5 artikel(en)

5 artikel(en)

Onder constructie!

We zijn druk bezig met het realiseren van onze nieuwe webshop, waardoor we nog niet de complete collectie van alle merken online hebben staan. Natuurlijk kunt u wel meer informatie of een geheel vrijblijvende offerte aanvragen over het merk of een model. Vul hiervoor onderstaand contactformulier in!

Neem contact met ons op

* Vereiste velden