Bontempi

Bontempi kasten, tafels en stoelen

Bontempi werd opgestart in 1963, toen twee broers Alessandro en Giancarlo Bontempi een kleine fabriek oprichtten in Camerano, in het midden van Italië. Hun specialisme: de productie van tafels en stoelen. Giancarlo richtte zich vooral op de productie en Alessandro hield zich bezig met de distributie. Waar in de jaren ’70 een fabriek werd geopend met 70 medewerkers en het dealernetwerk 2000 distributeurs telde, is het bedrijf door de jaren heen uitgegroeid tot een bedrijf van formaat.

Het bedrijf is altijd gebaseerd geweest op hetzelfde obsessieve streven naar kwaliteit en dagelijkse passie voor werk. Er is alleen één verschil tussen het begin en het heden; de omvang van het bedrijf en de opgedane ervaring, ook al is de aanpak hetzelfde gebleven. Bontempi is nog steeds vastbesloten de filosofie voort te zetten. Elk meubel moet voorzien zijn van schoonheid in combinatie met functionaliteit en comfort.

5 producten

per pagina

5 producten

per pagina

De collectie van Bontempi

De collectie Bontempi Casa bestaat uit stoelen, eetkamertafels, salontafels, project tafels en kasten. In 2004 zijn aan de uitgebreide collectie ook banken toegevoegd onder de naam Bontempi Divani. Verschillende modellen met eindeloze mogelijkheden: geheel naar wens van elke afzonderlijke klant kunnen banken uit verschillende componenten met diverse stoffen, kleuren en patronen samengesteld worden.

Bontempi Casa tafels

De collectie van tafels binnen Bontempi Casa bestaat uit diverse prachtige designs waaruit u kunt kiezen. De meest gewilde tafel is de Artistico eetkamertafel. Deze tafel een heeft een modern en toch tijdloos design en is perfect te combineren met de verschillende stoelen uit deze lijn. Het tafelblad is bovendien niet alleen in houten uitvoeringen verkrijgbaar, maar ook van glas.

Bontempi Casa stoelen

De standaard uitvoering van de meeste Bontempi Casa stoelen is zwart. Hoewel er verschillende kleuren verkrijgbaar zijn, blijft zwart voor de meeste klanten favoriet. Haar strakke design past in elk klassiek en modern interieur en is een lust voor het oog.

Pot Interieur & Bontempi

Pot Interieur is officieel dealer van Bontempi, de collectie kunt u online of in onze showroom bekijken. U kunt van uw favoriete Bontempi product online een vrijblijvende offerte aanvragen of uw order plaatsen.

^