Pode

Pode

Pode is een oer-Hollands merk met een eigenzinnige collectie die bestaat uit fauteuils, banken en aanbouwelementen, kussens, tafeltjes en meer zitmeubilair. Design dat door echte liefhebbers over heel de wereld gevonden wordt. Meubelen die u geheel naar wens kunt samenstellen. Maak een keuze uit een grote selectie aan stoffen van hoogstaande kwaliteit en in diverse kleuren. Liever in leer? Dat kan natuurlijk ook. Pode is echt Nederlands met een eigen stijl, voor kleur en vorm, maar ook betaalbaar.

Producten 1-12 van 20

Pagina
per pagina

Producten 1-12 van 20

Pagina
per pagina

Over Pode

Prachtig design van hoogstaande kwaliteit en dan ook nog betaalbaar; dat is Pode. Een merk dat weet wat meubelen maken is, keer op keer, net als grote broer Leolux. Waar bij Leolux de nadruk meer ligt op klassieke items in een leren jasje, geldt bij Pode dat de meubelen een meer speels karakter hebben door vorm en gebruik van stof. De keuze is in ieder geval enorm, zodat er voor elk interieur een passend meubel bestaat.

Elk meubelstuk wordt met jarenlange ervaring, vakmanschap en passie ontworpen en gefabriceerd, dit is te zien in elk product.

Lifestyle Merk

Roderick en Claire Vos zijn de designers en art directors die zich over Pode ontfermd hebben. Zij krijgen veel vrijheid bij het ontwerpen van de meubelen. Roderick en Claire werken al 32 jaar samen en zijn goed op elkaar ingespeeld. Net als bij meer design duo's zijn zij erg complementair. Zij hebben Pode als merk opgebouwd. Daarin is het uitgangspunt dat een hele kamer ingericht moet kunnen worden met alleen maar Pode producten. Dit zal in de praktijk niet snel het geval zijn, maar het kan. De collectie van Pode bestaan daarom niet enkel uit zitmeubelen. Pode is dan ook een lifestyle merk met bijzettafels, kussens, een zitzak en een tapijt voor een compleet interieur.

Pode meubilair bij Pot interieur

Een echte blikvanger is de Pode Sparkle fauteuil. Deze heerlijk comfortabele fauteuil is ontworpen door Pascal Bosetti. Deze fauteuil is te combineren met een bijpassende poef voor nog meer comfort. De binnenkant kunt u bekleden met diverse stof- of leersoorten. Voor het onderstel heeft u de keuze uit de Pode epoxy- en lakkleuren.

Ook de Pode Edit bank zorgt voor een uniek meubel in uw interieur! De Edit bank van Pode is verkrijgbaar in diverse kleuren stof en ziet er geweldig uit in leer. Ook deze moderne bank met strakke vormen en een stijlvol lijnenspel kunt u helemaal zelf naar uw smaak samen stellen.

Neem contact met ons op en informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden om zo uw perfecte Pode meubilair samen te stellen.

^