Forbo

Forbo

Forbo Flooring Systems is producent van kwalitatief hoogstaande vloeren wereldwijd! Voor elk project bieden zij een totaaloplossing. Verder maakt Forbo enkel vloeren met oog voor gezondheid van mens en milieu. Duurzame vloeren die voorzien in elk soort gebruiksgemak. Ze zijn de kenner op het gebied van vloeren, te beginnen met linoleum. Dit doen zijn dan ook al meer dan 100 jaar! Wilt u de mooie vloeren nog extra sieren met een stijlvol vloerkleed dat de ruimte helemaal af maakt? Neem dan een kijkje bij onze vloerkleden.

Vloeren voor thuis: vinyl, PVC of marmoleum?

Hoe leuk is een vloer uitzoeken voor bij u in huis? Het is in elk geval een uitdagende klus, want met een vloer gaat u een verbinding aan voor lange tijd. Een goede keuze maken is dan ook van groot belang. Met een Forbo vloer kiest u voor duurzaamheid en kwaliteit van Nederlands fabrikaat. Forbo heeft onder andere vloeren van bekende merken als Marmoleum, Novilon, Allura en Coral. Zo is er altijd een mooie en inspirerende vloer verkrijgbaar voor uw woonkamer, slaapkamer, keuken, hal of kantoor!

Vinyl van Novilon is voor een vloer met een mooi, stil, praktisch en sterk karakter. Vinyl is onderhoudsvriendelijk en verkrijgbaar in een scala aan kleuren en dessins, waaronder hout en steen. PVC stroken van Allura zijn uniek omdat elke strook anders is: flexibel en maatvast. Verder is PVC eenvoudig te installeren met of zonder V-groef. Bovendien heeft PVC een lange levensduur en verkrijgbaar in vrijwel elk denkbaar motief, van stenen tegel tot houten visgraat. Marmoleum is milieuvriendelijk, staat voor duurzaamheid en is aangenaam. Het is een prachtig natuurproduct dat CO2-neutraal wordt geproduceerd.

De visie en missie van Forbo Flooring

Forbo Flooring Systems streeft ernaar marktleider te worden van duurzame vloeroplossingen voor klanten wereldwijd. Deze missie willen zij bereiken door het creëren van een betere omgeving overal waar mensen werken, wonen, leven en samenkomen.

De klant staat centraal voor Forbo. De werknemers zijn competent en hebben hart voor het vak, waar de aandacht continu ligt op een oplossing bieden voor de klant. De service die Forbo levert is daarbij onderscheidend. Forbo kijkt naar de marktontwikkeling en kiest een aanpak die daar perfect op aansluit. Milieubewust leiderschap is daarbij de basis van alle handelingen. Het bedrijf verbindt, geeft vertrouwen, is vastberaden, verantwoordelijk en een voorbeeld voor concurrenten; toonaangevend in elke vorm.

Het resultaat van dit leiderschap is de duurzame en verantwoorde collectie vloerkleden. Forbo ondersteund niet alleen COP26 klimaatdoelen maar biedt bovendien volledige transparante informatie. Zo weet u hoe de producten worden gemaakt en wat de impact van deze producten is op ons milieu. Tenslotte was Forbo één van de eerste bedrijven wereldwijd die volledige EPD's (milieuproductverklaringen) voor elk product en elke collectie heeft opgesteld. Forbo zet zich actief in om te impact op de aarde en alles wat erop leeft te minimaliseren.

Forbo Flooring bij Pot Interieur

Wilt u kennismaken met de vloeren van Forbo? Bezoek onze grote woonwinkel waar u op onze afdeling woonstoffering de vloeren kunt aanschouwen. Daar kunnen wij u graag meer vertellen over de vloer die bij uw woonwensen past. Natuurlijk kunt u ook van tevoren alvast contact met ons opnemen om extra informatie in te winnen.

^