Confrom | Conform Time Out relaxfauteuil

Conform zitmeubelen

Scandinavisch vakmanschap; dat staat centraal voor Conform. Strakke vormen worden verwerkt in tijdloze ontwerpen van hoogstaande kwaliteit met een heerlijk zit comfort. De collectie van Conform bestaat uit een groot aanbod aan (relax)fauteuils, waarvan wij een van de bestsellers, de Conform Time Out relaxfauteuil, in verschillende uitvoeringen uit voorraad leverbaar hebben.

De fauteuils zijn ontwikkeld in samenwerking met verschillende designers en architecten. Hierdoor biedt elke individuele fauteuil hetzelfde hoogstaande niveau aan comfort en design. Een fauteuil van Conform is niet alleen comfortabel en slijtvast, maar heeft ook een tijdloze schoonheid voor een langdurige verbintenis.

9 producten

per pagina

9 producten

per pagina

Conform staat voor vakmanschap

De meubelen van Conform worden met de grootste zorg vervaardigd. Echt vakmanschap, dat is waar Conform voor staat, waardoor alle ontwerpen van hoogstaande kwaliteit zijn en ultiem comfort bieden. U kunt er heerlijk in wegkruipen. Een Conform fauteuil zit echter niet alleen erg prettig, hij is bovendien duurzaam. Elk individuele stuk wordt ontworpen en gefabriceerd met oog op de beste kwaliteit en uw comfort.

De meubels van het merk Conform zijn beschikbaar in diverse leer- en stofsoorten. Bij de meeste modellen kunt u zelf het onderstel kiezen, zodat uw nieuwe meubel perfect afgestemd wordt met de rest van het interieur. Wij hebben tevens de bijpassende bijzettafels opgenomen in ons assortiment. Conform ontwikkeld stuk voor stuk prachtige fauteuils met een oogstrelend design, waarbij functionaliteit het belangrijkste is.

De geschiedenis van Conform

Conform is in 1978 opgericht in het Deense plaatsje Holsbybrunn. Sindsdien ontwikkelt het merk stoelen en heeft het zich hier volledig in gespecialiseerd. De Conform hockers en fauteuils worden ontworpen door Scandinavische ontwerpers zoals Jank Ekström, Jahn Aamodt en Lenke Teilmann. Ze zijn leverbaar in verschillende materialen zoals leder, stof maar ook in schapenvacht.

Zoals de merknaam het al zegt; Conform stoelen zitten vooral erg comfortabel. Het bekendste model uit hun productielijn is de Conform Time Out. Er zijn echter zijn nog meer dan 20 andere modellen beschikbaar! Zoals de Conform Gyro relaxfauteuil. De fauteuil heeft een eigentijds design dat ontworpen is door Jan Ekström. De stoel biedt uitstekende ondersteuning aan rug én lichaam.

^