Christian Fischbacher

Christian Fischbacher

Al ruim twee eeuwen staat Christian Fischbacher in het middelpunt van de textielindustrie. Het familiebedrijf heeft een hoofdkantoor in St. Gallen, Zwitserland, dat het centrum is voor de textielindustrie sinds de dertiende eeuw. De producten die zij maken, stoffen, accessoires, vloerkleden, beddengoed en behang, worden vervaardigd met oog voor detail en vanuit een diepgewortelde passie voor hoogwaardige materialen en een constante drang naar creatieve innovatie. De collectie van Christian Fischbacher zijn gemaakt voor uw interieur voor een gevoel van luxe en persoonlijkheid.

Luxe stoffen, vloerkleden en behang

De beste stoffen, mooiste vloerkleden en het stijlvolste behang komt natuurlijk van Christian Fischbacher. De collectie stoffen bestaat uit meer dan 500 soorten, van bekleding voor meubels tot aan lakens, doorschijnend of semi-transparant. Christian Fischbacher heeft voor elk wat wils. Van stoffen met drukke prints, met als thema jungle of abstract, tot uni stoffen in de meest luxe materialen, van zijden en linnen tot natuurlijke vezels of een mix aan materialen.

Voor de vloerkleden geldt in principe hetzelfde. De collectie bestaat uit meer dan honderd modellen met elk een ander dessin in een verscheidenheid aan kleuren. Bovendien is een groot deel van de collectie vloerkleden verkrijgbaar op maat, zo is er altijd een tapijt dat perfect past in uw interieur. Match de gekozen stof of het vloerkleed met een van de twaalf soorten behang voor een compleet interieur. Het behang van Christian Fischbacher is verkrijgbaar met de mooiste dessins of als effen variant met de meest prachtige structuren.

Fischbacher vandaag de dag

Tegenwoordig is het ongebruikelijk dat een bedrijf voor al zijn producten de hoogste productienormen hanteert, maar bij Christian Fischbacher is dit vanzelfsprekend. In de niet aflatende zoektocht naar kwaliteit werken ze al meer dan 100 jaar succesvol samen met hun partners en leveranciers.

Hoewel het bedrijf trots is op zijn Zwitserse roots, zijn ze een wereldwijd bedrijf, met kantoren in Duitsland, Japan, Frankrijk, Nederland en Italië. Fischbacher producten zijn geïnspireerd door nauwe betrokkenheid bij deze landen en interesse in hun culturele trends. Innovatie en voortdurende ontwikkeling, gecombineerd met hun traditie en knowhow die door de eeuwen heen zijn doorgegeven, vormen de sleutel tot hun ongekend succes.

Christian Fischbacher en duurzaamheid

Bij Fischbacher is duurzaamheid geen simpele trend maar een vanzelfsprekendheid. Al jaren selecteren zij hun samenwerkingen heel bewust. Nieuwe leveranciers moeten dezelfde kwaliteitseisen en ethische normen handhaven als Fischbacher zelf. Vanuit dit streven ontstond bijvoorbeeld de BENU® Recycled collectie. De stoffen in deze collectie zijn gemaakt van gerecyclede materialen, zoals plastic flessen, zee plastic en stofresten. Deze collectie is een groot succes maar Fischbacher houdt hier natuurlijk niet op. Het bedrijf blijft zich actief inzetten voor een milieuvriendelijke en duurzame toekomst.

Fischbacher bij Pot Interieur

Laat u inspireren in onze showroom waar een deskundig adviseur u graag verder helpt met het vinden van het perfecte Christian Fischbacher product voor u en uw interieur! Natuurlijk kunt u ook vast contact met ons opnemen om uw wensen en vragen te bespreken voordat u bij ons langskomt.

^