Tafellampen buiten, sfeervolle verlichting

Zomerse avonden worden sfeervoller en gezelliger met een design tafellamp voor buiten. Bij Pot Interieur heeft u een mooi collectie, welke uiteenloopt in kleur, vorm en stijl. Ook wanneer u graag voor een klassieke of moderne lamp kiest, in grootte is eveneens een mooi aanbod. Wanneer u kiest voor een draadloze tafellamp voor buiten of een LED tafellamp. Welke eisen u ook stelt aan uw design tafellamp, bij Pot Interieur vindt u altijd een mooi model. De meest bekende en luxe design merken zijn vertegenwoordigd in de collectie. Zo vindt u tafellampen van HAY, Tribù en Brokis.

5 producten

per pagina

5 producten

per pagina

Een ultieme sfeer met een tafellamp voor buiten

Een tafellamp voor buiten mag volgens ons absoluut niet ontbreken in uw buitenruimte. Of we nu spreken over een gezellige plek in uw tuin, patio of veranda. Een tafellamp hoort hier eenmaal in thuis. U creëert voor uzelf sfeervol licht om bij te lezen of met familie en vrienden samen te borrelen. In ons assortiment kunt u veel draadloze tafellampen voor buiten vinden. Hierdoor heeft u geen last van vervelende snoeren.

Tafel verlichting voor buiten

Een tafellamp voor buiten is ideaal voor een loungeset of grote zithoek. Door verschillende modellen en kleuren te combineren creëert u een leuk en speels effect, waardoor u nog extra sfeer krijgt in uw zithoek. Veel tafellampen hebben een mogelijkheid om ze tijdelijk op te hangen, waardoor uw tafellamp tweeledig toe te passen is. Wilt u een permanente hanglamp voor buiten? Dan raden wij u aan om in onze collectie buiten hanglampen te kijken.

Welke lampen zijn geschikt voor buiten?

Enkel buiten verlichting is geschikt voor buitengebruik. Dit komt doordat er een IP waarde is toegekend aan het armatuur. Wanneer vermeld is dat een buitenlamp een IP waarde van 44 of hoger heeft, dan kunt u de lamp buiten gebruiken.

Hoeveel lumen is nodig voor buiten?

Wanneer u een gewone buitenlamp heeft in uw tuin, dan is een lichtbron met 300 tot 500 lumen voldoende. Dit komt overeen met een ouderwetse gloeilamp van 40 watt. Wanneer u een sfeervolle plek wilt verlichten? Dan is 250 tot 300 lumen voldoende, dit komt overeen met een ouderwetse gloeilamp van 25 watt.

Wat zijn de voordelen van een LED lamp?

LED lampen zijn ideaal voor buiten, wij vertellen u graag waarom. LED lichtbronnen verbruiken tot 85% minder energie dan een spaarlamp. Een LED tafellamp voor buiten maar ook voor binnen, heeft een brandtijd tot 25.000 uur. Een LED lichtbron geeft net zo sfeervol licht dan de ouderwetse gloeilampen.

Tafellamp voor buiten kopen bij Pot Interieur

(Oplaadbare) tafellampen voor buiten koopt u bij Pot Interieur. Bekijk onze collectie online of bezoek onze showroom. Onze adviseurs laten u graag de mogelijkheden zien met betrekking tot uw geliefde buiten tafellamp. Wilt u graag persoonlijk advies? Maak met een van onze specialisten een persoonlijke afspraak. Heeft u vragen of wilt u van een specifieke tafellamp een offerte? Neem gerust contact met ons op!

^