Gealux zitmeubelen

Gealux is specialist in goed én comfortabel zitten. De collectie omvat verschillende modelseries die elk een eigen karakter en slimme comfortfuncties hebben. De gewenste comfortstand kan zowel manueel als door motoren worden versteld. De rugleuning van alle fauteuils hebben een verstelbare (topswing) hoofdsteun.

Technische betrouwbaarheid houdt in dat een product lange tijd blijft voldoen aan de gebruikerseisen. Met meer dan 50 jaar ervaring in het vervaardigen van meubelen heeft ons technisch team alle know-how in huis om zowel techniek, comfort, design en functionaliteit optimaal samen te voegen.

5 producten

per pagina

5 producten

per pagina

De ontwerpen van Gealux

Design is voor ons een combinatie van esthetiek, kwaliteit en comfort en het is altijd weer een uitdaging om een balans te vinden tussen vorm en functie. Daarom werkt Gealux samen met een aantal bekende internationale ontwerpers w.o. Frans Schrofer, Gijs Papavoine, Hugo de Ruiter en Mathias Fischer. Naast de keuze uit verschillende functies kunnen de zitmeubelen van Gealux geleverd worden in een omvangrijke collectie lederen- of stoffen bekleding. Ze gebruiken hiervoor de hoogwaardige stoffen van De Ploeg, het Scandinavische Kvadrat en het Duitse merk Rohi. Door de keuze van model, bekleding en kleur creëert u uw persoonlijke interieur omgeving.

Voorzien van slimme comfortopties is de innovatieve Arc 8008 een echte topper onder de relaxfauteuils. Door het nieuwe Arc-systeem past hij zich automatisch aan naar de ideale zitpositie wanneer u erin gaat zitten. Zorg voor optimale ontspanning dankzij de “hart-balans” positie.

Voor een relaxfauteuil met een tijdloos ontwerp dat in vrijwel elk interieur past, kiest u voor de verstelbare Gealux Twinz 7004. Door zijn 3-motorig relaxmechanisme is hij volledig in te stellen naar uw zitcomfort. Hij is leverbaar verschillende lederen bekledingen. Wilt u meer informatie of een offerte? Neem dan contact op met onze adviseurs.

De voordelen van Gealux

Gealux zorgt voor een optimaal zitcomfort dankzij slimme innovaties, oogstrelend design en karakter. De relaxfauteuils worden indien gewenst voorzien van slimme functies, zoals diverse comfortstanden en verstelbare elementen. Het begon allemaal met het verstelbare Volo systeem dat met knop en hendel bediend kon worden. Inmiddels is het ARC systeem ontwikkeld, dat volledig gemotoriseerd is. Deze zorgt voor een optimaal ergonomische ligstand, zonder knop en hendel.

De ontwerpers van Gealux weten als geen ander kwaliteit, comfort en design te combineren, vorm en functionaliteit zijn altijd in balans.

^