Création Baumann

Création Baumann

Het kloppend hart van Création Baumann zit in hun weefsels. Création Baumann, opgericht in 1886, staat in het centrum van de textielwereld. Door jaren van groei en verandering is één ding hetzelfde gebleven, namelijk hun passie voor stoffen. Création Baumann is een familiebedrijf dat zich richt op lange termijndoelen. Als onafhankelijk stoffenfabrikant hebben zij meer waarde weten te creëren voor partners, medewerkers en u als klant.

Gordijnen en meubelstoffen

Voor doorschijnende, semi-transparante of niet-doorzichtige gordijnen bent u bij Création Baumann aan het juiste adres. Doorschijnende gordijnen openen onverwachte mogelijkheden voor creatief gebruik van deze iconische en functionele raamdesigns. Met de semi-transparante gordijnen, wat zich ergens bevindt tussen verbergen en zichtbaarheid, kunt u het spel van licht, vorm en kleur naar wens vormgeven. Of open het gordijn voor een wereld van grenzeloos textiel. Elke ondoorzichtige stof vindt u in de collectie van Création Baumann: effen of kleurrijke gordijnen met prints, jacquard, borduursels of vele andere varianten.

Tevens bestaat de collectie van Baumann ook uit meubelstoffen. Kleed u zoals u leeft op een manier die bij u past. In het assortiment vindt u tijdloze, modieuze meubelstoffen die u een keuzevrijheid geven en een ultiem passende oplossing voor elke mogelijke toepassing. De mooiste zitmeubelen, zoals stoelen, fauteuils en banken, voor privé of openbare ruimtes zijn te voorzien van een van de mooiste stoffen uit de collectie.

Duurzaamheid bij Création Baumann

Het belang van duurzaamheid is de afgelopen jaren steeds meer gegroeid. Consumenten en bedrijven zetten zich meer en meer in voor een betere toekomst. De behoeften van mensen staan ​​centraal in hun denken en ze handelen hierin op alle vlakken duurzaam met behulp van concrete maatregelen. Succes betekent voor dit bedrijf en positieve bijdrage leveren op ecologisch, sociaal en economisch vlak. Positieve effecten worden gemaximaliseerd en negatieve effecten geminimaliseerd.

Rolgordijn, vouwgordijn, paneelgordijn of jaloezie met slimme technologie

Wie dacht dat de collectie van Création Baumann ophield bij alleen standaard gordijnen en meubelstoffen, heeft het mis. Het stoffenmerk heeft ook nog een tal aan andere gordijnen in collectie. Wat dacht u bijvoorbeeld van rolgordijnen, vouwgordijnen, paneelgordijnen of verticale jaloezieën? Zo is er zonwering voor elke woning, elk type raam of een afscheiding voor twee ruimtes. Erg handig is ook nog eens dat u de optie heeft de mooie textielen te voorzien van slimme technologie. Zo kunt u met geautomatiseerde besturingssystemen de gordijnen bedienen. U hoeft niets meer met de hand te doen! U kunt kiezen voor een klassieke wandbesturing, besturing met afstandsbediening of via een app op je tablet of smartphone. Zo bent u van alle gemakken voorzien.

Création Baumann bij Pot interieur

Bent u nieuwsgierig geworden naar de uitzonderlijke stoffen van Création Baumann? Bezoek dan de afdeling woonstoffering in onze woonwinkel in Axel. Met 15.000 vierkante meter heeft Pot interieur een hoop inspiratie te bieden. Ons advies team staat hier met raad en daad voor u klaar om uw interieur helemaal compleet te maken met de juiste stoffen. Natuurlijk kunt u ook vooraf alvast contact met ons opnemen om uw wensen te bespreken of naar de beschikbaarheid van uw lievelings item te vragen. Wij zijn officiële Création Baumann dealer en kunnen indien u het gewenste product niet ziet staan ongetwijfeld voor u bestellen.

^