Garantie

Pot Interieur maakt gebruik van een CBW-garantie op de producten. Dit betekent dat u als consument extra goed beschermd bent bij uw aankopen.

Pot Interieur is aangesloten bij CBW (Centrale Branchevereniging Wonen). Alle voorwaarden van CBW zijn opgesteld in samenwerking met de consumentenbond. U als consument heeft dan ook recht op veilig betalen, extra productgarantie en op product van goede kwaliteit. De CBW garantie geeft u garantie van 2 jaar op alle producten die u in onze webshop koopt. Dit betekent dat de aangeboden fabrieksgarantie bij een bepaald artikel niets afdoet van de wettelijke garantie waar u recht op heeft.

Pot Interieur staat achter haar producten

Bij Pot Interieur heeft u recht op een mooi product. De garantie is van toepassing op producten die bestemd zijn voor het gebruik in Nederland met een termijn van een jaar. Iedere vorm van garantie komt te vervallen indien een gebrek is ontstaan als gevolg van onoordeelkundig of oneigenlijk gebruik daarvan, onjuiste opslag of onderhoud door kopen en/of door derden. Naast onze standaard garantie geven wij een extra CBW garantie.

Voor de CBW voorwaarden, klik op onderstaand logo:

CBW logo

^