CBW-erkend

Uiteraard is Pot Interieur CBW-erkend. Dit betekent veilig kopen. Een CBW-erkende winkel is aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen. Als er iets mis gaat, blijft uw interieur beschermd. En dat is een hele zorg minder. Want stel dat er toch iets mankeert aan uw aankoop, dan is het fijn om te weten dat alles weer in orde komt. Tenminste als u uw aankoop in een CBW-erkende winkel doet, zoals Pot Interieur. Want die biedt u drie garanties:

Veilig aanbetalen

Soms moet u een aanbetaling doen bij uw bestelling. Redelijk is maximaal 25% van het aankoopbedrag. Pot Interieur vraagt maar een aanbetaling van 10%. Maar wat gebeurt er als Pot Interieur in financiële moeilijkheden raakt of zelfs failliet gaat voordat u uw bestelling hebt ontvangen? Bij een CBW-erkende winkel gaat uw aanbetaling (tot een maximum van 25%) niet verloren. U kunt eenvoudigweg bij een andere CBW-erkende winkel een bestelling plaatsen. Deze verrekent uw eerdere aanbetaling met het nieuwe bedrag. Uiteraard gelden hiervoor bepaalde regels.

Productgarantie

Wij bieden productgarantie op ons assortiment. De garantie is standaard 2 jaar. De datum van aanschaf is dus van belang voor uw garantie. Let wel; de productgarantie wordt door Pot Interieur uitgevoerd. Indien deze er niet is dan zal in sommige gevallen de fabrikant uitkomst kunnen brengen. Garantie wordt niet overgenomen door de CBW zelf.

Onpartijdige Klachtafhandeling

Een aankoop voor uw woning is een belangrijke en vaak kostbare aangelegenheid. U mag daarom een goede service verwachten. Mocht er toch een probleem ontstaan waar u en Pot Interieur samen niet uitkomen, dan kunt u de Geschillencommissie Wonen inschakelen. Ook Pot Interieur kan met uw toestemming deze commissie benaderen. Een uitspraak van de Geschillencommissie Wonen is bindend voor zowel de klant als Pot Interieur. Dat betekent dat beiden verplicht zijn zich aan de uitspraak te houden. De CBW garandeert dat Pot Interieur de gemaakte afspraken ook daadwerkelijk nakomt.Zo bent u altijd verzekerd van een veilige aankoop.

Voor de gehele CBW-voorwaarden, klik op onderstaand logo:

CBW logo

^