Ligne Roset

Ligne Roset

Ligne Roset is een familiebedrijf met een lange historie. Met 150 jaar ervaring is Ligne Roset het symbool van een luxe en elegante levensstijl geworden. De collectie van het Franse merk omvat meubelen, decoratievoorwerpen, verlichting, tapijten en meer. Met haar passie, prachtige designmeubelen en creatieve inslag weet Ligne Roset zich te onderscheiden en door te groeien tot een merk van niveau.

Ligne Roset filosofie

De geschiedenis van Ligne Roset gaat terug tot het jaar 1860. Na Antoine, Emile en Jean staan nu Pierre en Michel Roset al vele jaren lang aan het hoofd van de onderneming. Hun filosofie: met mooie meubelen leven is een waar genoegen. Mooie meubels maken ook, vooral als ze het resultaat zijn van een intens creatief proces. Sinds enkele jaren is er ook een eigen collectie accessoires, verlichting en woontextiel die uitsluitend bij de Ligne Roset-partners te vinden is. De ontwerpen worden grotendeels door jonge designers exclusief voor Ligne Roset gemaakt. Neem bijvoorbeeld de welbekende Togo sofa.

9 producten

per pagina

9 producten

per pagina

Ligne Roset: 150 jaar ervaring

Ligne Roset staat synoniem voor moderne luxe en nodigt consumenten uit om te genieten van een hedendaagse, design-forward levensstijl. Een ander belangrijk punt dat Ligne Roset onderscheidt van andere fabrikanten, is de traditie van investeren in dynamische samenwerkingsverbanden met ontwerpers. Door zijn diepgewortelde geloof in design te combineren met investeringen en technische innovatie, is Ligne Roset uitgegroeid van een klein bedrijf tot een multinational. Al die tijd is het bedrijf sinds de oprichting in 1860 door een familie geleid.

Creativiteit is een belangrijke waarde van het merk Ligne Roset: als een nieuw product nieuwe materialen of productiemethoden vereist, zal het bedrijf deze eenvoudig aanschaffen. Zitplaatsen, meubels, verlichting, textiel, vloerkleden of beddengoed: het idee gaat vooraf en de techniek volgt.

Samenwerkingsverbanden

Ligne Roset staat al meer dan 35 jaar achter deze intrinsieke waarden en heeft gewerkt met alleen de meest opwindende en getalenteerde ontwerpers. Afgelopen, huidige en lopende samenwerkingen zijn indrukwekkend en omvatten de bekroonde Didier Gomez, Pascal Mourgue, Peter Maly, Pierre Paulin, Inga Sempé en de gebroeders Bouroullec, onder anderen.

De producten van Ligne Roset worden ontwikkeld in de fabriek in Briord, Frankrijk, waar de kwaliteitscontrole van start tot voltooiing is verzekerd. Het hoofdkantoor van de onderneming bevindt zich sinds 1973 in Briord en is sindsdien aanzienlijk geëvolueerd. Het geloof van Jean Roset, gedeeld door Pierre en Michel, was dat het hoofdkantoor zou moeten worden bewaard ter ere van de Roset-familiegeschiedenis en van al degenen die deelnamen aan de evolutie van het bedrijf.

Ligne Roset bij Pot Interieur

Wilt u de creatieve collectie van dit uitzonderlijke merk in het echt komen bewonderen? Kom dan langs in onze showroom en kom proefzitten op onder andere de unieke Togo bank. Deze bank ontworpen door Michel Ducaroy in de jaren ‘70. Het is een echte eyecatcher die door zijn zachte schuim kern en gewatteerde hoezen enorm lekker zit. U kunt deze sofa geheel naar uw wensen samenstellen en in diverse afmetingen bestellen.
U zou ook helemaal tot rust kunnen komen op de zeer comfortabele Plumy bank. Deze iconische bank is in 1980 ontworpen door Annie Hiéronimus. Het is een heruitgave geheel in de stijl van de jaren tachtig en zijn "couch potato" generatie.
Zit comfort is uitermate belangrijk. De Manarola bank kent een extreem hoog zitcomfort. Teven is het een bank welke er zeer gastvrij uitziet. Philippe Nigro heeft in dit ontwerp er voor gekozen om de bank het ideale zitcomfort te laten bieden, die u uitnodigt om plaats te nemen. Hij is beschikbaar in diverse maten, als fauteuil en als draaifauteuil.
Hoe gaat uw perfecte bank eruit zien? Wij helpen u graag bij de realisatie van uw perfecte relax meubel.

Kom proefzitten op de comfortabele Ligne Roset meubels in de showroom van Pot Interieur. Hier kunt u de meubels en accessoires van meer dan 400 verschillende topmerken komen bewonderen. Samen maken wij van uw huis, uw droomhuis. Neem contact met ons op om er zeker van te zijn dat het Ligne Roset meubel naar keuze op dit moment ook daadwerkelijk in de showroom staat opgesteld.

^