Interstil

Interstil

Toeval bestaat niet, als het gaat om de oplossingen van Interstil Vorhang - Garnituren. Dat is terug te zien aan het bijzondere design en de doordachte techniek die eraan te pas komt. Compromissen worden niet gesloten om perfectie te bereiken, dat is de overtuiging. Er is namelijk geen middenweg als het op kwaliteit aankomt. Interstil is gevestigd in het Duitse Oost-Westfalen, in een omgeving die als inspiratie dient voor ideeën en succesvolle innovaties. Het resultaat: gordijnroedes, binnenloop systemen en techniek voor paneelgordijnen waarmee ze toonaangevend zijn in de markt. Samen met vloerkleden zorgen gordijnen ervoor dat een interieur een sfeervol geheel vormen.

Hightech design gordijnroedes en systemen

Dat er voor elk raam een passende oplossing is, bewijst Interstil Vorhang - Garnituren. Zij bieden alles op het gebied van ophangsystemen voor gordijnen. De inrichting is volgens Interstil een afspiegeling van de individu op een unieke manier. Het raam is de brug tussen thuis en de omgeving. Met de toepassing van raamsystemen bepaalt u hoe de omgeving van betekenis kan zijn voor uw interieur, denk aan lichtinval en het uitzicht. De perfecte raamdecoratie maakt Interstil mogelijk met ongeëvenaarde ophangsystemen voorzien van een uniek design en een doordacht technische oplossing.

Gordijnroedes zijn wel de meest voordehandliggende raamoplossingen. Door een scala aan materialen waar u uit kunt kiezen, is er ook voor uw raam een passend decor. Wat dacht u bijvoorbeeld van gordijnroedes in edelstaal, messing, ijzer of hout? En dan hebben we het alleen nog maar gehad over de stang. Accessoires zijn ook een must. Neem bijvoorbeeld design ringen, trekstangen en embrasses voor die finishing touch.

Binnenloop Systemen zijn er in de vormen vierkant, vlak of rond en kunnen gemonteerd worden aan de wand, maar ook aan het plafond. Ga voor een systeem met een modern oppervlak zoals mat of verchroomd staal. De glijders zitten verborgen in het profiel van het systeem en weten uw gordijn op een soepele manier te bewegen over de gehele spanwijdte en in aangebrachte bochten.

Paneelgordijnen zijn natuurlijk geen noodzaak, maar ongekend mooi in een design interieur. De F1 paneelwagen van Interstil laat de stof helemaal tot zijn recht komen. Het paneel waar u het gordijn aan bevestigd is zo ontwikkeld dat u gordijnen met diverse confecties kunt toepassen. Niet voor niets heeft Interstil met de F1 collectie menig designprijs in de wacht weten te slepen, zoals de reddot design award 2008 en de iF design award 2009. Dat het product zeldzaam en bijzonder is wordt onderstreept door diverse onderscheidingen die Interstil zijn toegekomen. Maak naast deze stijlvolle gordijnen uw ruimtes helemaal af met behulp van fraaie design interieur accessoires.

Made in Germany

Deutsche Gründlichkeit is niet zonder reden in gezegde in Duitsland. Interstil Vorhang - Garnituren is al meer dan vijftig jaar een begrip. Autochtoon en innovatief, familiar gevormd met de focus op design is wat het bedrijf zo succesvol maakt. Samen met 100 medewerker werkt Interstil dagelijks aan de manier waarop zij hun producten een stukje beter kunnen maken. Kom eens kijken in onze woonwinkel naar de gordijnsystemen van Interstil. Wij hebben een grote afdeling woonstoffering waar een deskundig adviseur u graag meer vertelt over de mogelijkheden!

^