Extremis Hopper Picnic tuintafel

De Hopper Picnic is een moderne picknicktafel die multifunctioneel is! Nu uit voorraad leverbaar!

  • De moderne, uitgebreide uitvoering van de traditionele picknicktafel
  • Een strak design dat is voorzien van gemak
  • Multifunctioneel door de manieren waarop de tafel is te gebruiken
  • Geheel naar eigen wens samen te stellen

Uit voorraad leverbaar!

Artikelnummer
317925
€ 5.596,00
Vanaf € 5.596,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Extremis Hopper Picnic tuintafel

Designer Dirk Wynants

De picknicktafel van Extremis, de Hopper, is een modern model dat multifunctioneel is. Het is een blikvanger door het strakke design en de moderne uitstraling. Dit zorgt ervoor dat de Extremis Hopper Picnic een handigere, betere uitvoering is van de traditionele picknicktafel. U koopt deze moderne tafel bij Pot Interieur, het adres voor al uw design meubels. Bekijk ons aanbod online of kom langs in de showroom.

De Extremis Hopper Picnic naar wens samenstellen

Is het niet ideaal om zelf uw tafel samen te stellen? Met de veelzijdige Extremis Hopper Picnic is dit mogelijk. De tafel is verkrijgbaar in verschillende breedtes en is daarmee geschikt voor vier, zes, acht of tien personen. Als u zich omdraait, kunt u het tafelblad als comfortabele rugleuning gebruiken. Daarnaast is het mogelijk om een of beide banken te vervangen door stoelen, voor extra comfort. De Extremis Hopper Picnic is de ideale tafel voor lange, gezellige zomerdagen met uw vrienden en familie.

Dit product is uit voorraad leverbaar!

Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden

Heeft u interesse in deze multifunctionele tafel? Informeer bij ons naar de actieprijs. Naast dat u kiest uit verschillende maten, kiest u ook uit verschillende materiaal- en houtsoorten. Zo heeft u altijd een tafel die past bij de rest van uw interieur. Neem contact met ons op door te bellen naar 0115-532526 of stuur een e-mail naar verkoop@pot.nl. Wilt u de Hopper graag in het echt bewonderen? Bezoek onze showroom in Axel.

^