Extremis Walrus bank

De Extremis Walrus is een moderne buitensofa met een hoog zitcomfort

  • Moderne vormgeving
  • Weerbestendig materiaal
  • Makkelijk in onderhoud
  • Optioneel met opbergvak of zijtafel

Artikelnummer
289000
€ 0,00
Op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Designer Dirk Wynants

De Extremis Walrus is een moderne buitenbank die zich kenmerkt door zijn massieve armsteunen, deze kunnen ook dienen als extra zitplaats. De bank is gemaakt van stevig dekzeilmateriaal en is daardoor weerbestendig. Dankzij dit materiaal is de bank ook gemakkelijk in onderhoud. De rugkussens van dit model kunt u los ritsen en verbergen in het opbergvak in de rug van de Walrus. Door dit handige opbergvak creëert u in een mum van tijd een comfortabele zitplaats. Kortom, met de Walrus kunt u het hele jaar door genieten. De Walrus werd uitgeroepen tot winnaar van de Interior Innovation Award in 2015.

De buitensofa Walrus zelf samenstellen

De bank is gemaakt van stevig dekzeilmateriaal en leverbaar in de kleuren wit, lichtgrijs en donkergrijs. De Walrus bestaat uit diverse losse zitelementen waardoor u de bank helemaal naar wens kunt samenstellen. De bank is ook leverbaar met een zijtafel, opbergvak en poef. Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden.

Anderen bekeken ook
^