Extremis Marina Picnic tafel

De Extremis Marina Combi is een moderne picknicktafel die leverbaar is tot een lengte van 12 meter

  • Picknicken met een grote groep mensen
  • Leverbaar tot een lengte van ruim 12 meter
  • Gemaakt van hoogwaardige materialen
  • Kunt u naar wens samenstellen

Artikelnummer
288966
€ 3.860,00
Vanaf € 3.860,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Extremis Marina Picnic tafel

Designer Metrica

De Marina Picnic is een picknicktafel met een eenvoudige en moderne vormgeving. De tafel heeft blad van glasvezel en een onderstel van gepoederlakt staal. Door het gebruik van deze materialen is de tafel gemakkelijk te reinigen én duurzaam. Daarnaast is het materiaal niet gevoelig voor vochtigheid en temperatuursveranderingen. De tafel is voorzien van twee comfortabele banken. Door het glaszevel is het mogelijk om de tafel oneindig lang te maken. Het is zelfs mogelijk om een tafel van 12 meter uit één stuk te creëren. Met een grote groep vrienden en familie picknicken was nog nooit zo gemakkelijk. De Marina lijn is ontworpen om uw woning of professioneel project eenvoud en eenheid uit te laten stralen.

<H2>De picknicktafel Marina zelf samenstellen</H2>De picknicktafel is leverbaar in diverse maten tot een lengte van ruim 12 meter, waardoor er tot ongeveer 40 mensen tegelijk aan de tafel kunnen zitten. Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden.

Anderen bekeken ook
^