Extremis Hopper Shade schaduwdoek

De Hopper Shade is ontworpen voor de Hopper tafel en biedt veel schaduw

  • Dit schaduwdoek is modern vormgegeven
  • Door het ingebouwd veermachinisme makkelijk te openen en sluiten
  • Bestaande uit hoogwaardig materialen
  • Geheel naar eigen wensen samen te stellen

Artikelnummer
288896
€ 4.816,00
Vanaf € 4.816,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Extremis Hopper Shade schaduwdoek

De Hopper Shade is een schaduwdoek dat specifiek is ontworpen voor de Hopper tafel. Het doek wordt op maat gemaakt voor de lengte van de Hopper tafel en kan vervolgens gemonteerd worden aan de tafelpoten.

Designer Wynants heeft bij het ontwerp bewust gekozen voor een luifel die ervoor zorgt dat iedereen aan de tafel een plek in de schaduw heeft. Dankzij het ingebouwde veermachinisme is de Hopper Shade gemakkelijk te openen en te sluiten. Door het vlakke zeil hoeft de Hopper Shade pas bij hevige wind worden gesloten. Het doek rolt zich automatisch op.

Het Hopper Shade schaduwdoek heeft een lange levensduur door het gebruik van roestvrij staal en hi-tech polyester.

Het schaduwdoek Hopper Shade zelf samenstellen

De Hopper is verkrijgbaar in drie formaten, voor de tafel met 6, 8 of 10 personen. Het frame is gemaakt van roestvrij staal AISI 304. Optioneel kan er ook gekozen voor roestvrij staal AISI 316, dat extra stevig is. Dit wordt aanbevolen aan zee en bij zwembaden. Het doek is van hi-tech polyester en is bestelbaar in de kleur wit of grijs/taupe. Verder kunt u kiezen uit diverse bevestigingsmogelijkheden. Ook leverbaar met hoes als u de Hopper Shade buiten wilt laten staan.

Afmetingen in cm (breedte x diepte x hoogte):

  • 240 x 268 x 222
  • 300 x 268 x 222
  • 360 x 268 x 222

Anderen bekeken ook
^