Extremis Anker picknicktafel

De Extremis Anker is een driehoekige picknickbank voor 6 tot 9 personen

  • Tafel en bank ineen
  • Moderne vormgeving
  • Gemakkelijke instap
  • Keuze uit verschillende materialen en kleuren

Artikelnummer
288946
€ 4.919,00
Vanaf € 4.919,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Designer Dirk Wynants

De Extremis Anker is gebaseerd op de traditionele picknicktafel, maar dan in een modern jasje gestoken. Door de vorm neemt de picknicktafel maar weinig ruimte in beslag neemt. Dankzij de openingen aan beide kanten van de bankjes kunt u eenvoudig aan tafel schuiven. De driehoekige tafel biedt plaats voor ongeveer 6 personen. Kortom, de Extremis Anker is de ideale picknicktafel voor feestjes, borrels en andere gelegenheden waarbij u met uw vrienden en familie in de tuin wilt genieten.

De picknicktafel Anker zelf samenstellen

De picknicktafel is verkrijgbaar in diverse materialen en kleuren waardoor u uw eigen ideale picknicktafel kunt samenstellen. In het midden van de tafel bevindt zich een plaat, die ruimte biedt aan de Extremis Inumbrina Parasol. Om de tafel stevig vast te zetten, kunt u passende grondverankering bestellen van gegalvaniseerd staal. Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden.

Afmetingen (diameter x hoogte)
217 x 74 cm

Anderen bekeken ook
^