Extremis Pantagruel tafel

De Extremis Pantagruel tafel is een extra grote ronde tafel voor feestjes, borrels en andere gelegenheden

  • Moderne vormgeving
  • Plek voor ongeveer 8 personen
  • Ook verkrijgbaar als hoge cocktail tafel
  • Keuze uit verschillende materialen en kleuren

Artikelnummer
288939
€ 4.646,00
Vanaf € 4.646,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

De Extremis Pantagruel is een extra grote tafel waar u gemakkelijk met 8 personen gezellig aan kunt dineren. De vormgeving van de tafel is afgeleid van de Pantagruel Picnic variant met banken. Er zit een parasolopening in het tafelblad van 65 mm. De Pantagruel is ook verkrijgbaar in een hoge versie die geschikt is als cocktailtafel. Kortom, de Extremis Pantagruel tafel is de ideale tafel voor gezellige gelegenheden waarbij u met uw vrienden en familie in de tuin wilt genieten.

De Pantagruel eettafel mogelijkheden

De Pantagruel eettafel is voorzien van een frame in gegalvaniseerd staal of gepoederlakt staal. Hierbij kunt u kiezen uit een aantal prachtige kleuren. Voor het tafelblad is er de keuze uit twee verschillende houtsoorten: Iroko en Hellwood. Beide houtsoorten zijn kwalitatief zeer hoogstaand. Hellwood kan wel net wat beter tegen ruwe weersomstandigheden. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw favoriet!

Afmetingen (diameter x hoogte): Ø146 x 75 cm

Anderen bekeken ook
^