Extremis Kosmos Shade parasol

De Extremis Kosmos parasol heeft een innovatief ontwerp en opent zich horizontaal, als een waaier

  • Moderne vormgeving
  • Zeer windbestendig
  • Optioneel met LED-verlichting
  • Verkrijgbaar in een ronde en vierkante variant

Artikelnummer
288995
€ 4.380,00
Vanaf € 4.380,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Extremis Kosmos Shade parasol

Designer Dirk Wynants

De Extremis Kosmos parasol is een innovatief design. De designer Dirk Wynants pakte het ontwerp van de parasol compleet anders aan. De Kosmos opent zich namelijk horizontaal, zoals een waaier. Hierdoor is de parasol zeer windbestendig (windsnelheden tot 6 Beaufort). Door het bijzondere ontwerp zijn er geen technische onderdelen zichtbaar. De parasol blijft open door twee verborgen magneten. Bij hevige wind lossen deze waardoor de parasol automatisch dichtvalt. Een leren riem zorgt ervoor dat de parasol in open toestand net voldoende helling biedt om regenwater te laten wegvloeien. Verder hangt het doek laag genoeg om veel schaduw te bieden. De parasol Kosmos past perfect bij de Extremis Kosmos loungebank. Optioneel met lamp in het midden van het scherm om tot in de late uurtjes te genieten in uw tuin.

De parasol Kosmos zelf samenstellen

De parasol is verkrijgbaar in een ronde en een vierkante variant en in diverse kleuren. Optioneel leverbaar met LED-verlichting met dim functie. Het is ook mogelijk om een betonnen sokkel bij te bestellen. Kortom, u kunt de Kosmos parasol geheel naar wens samenstellen. Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden.

Afmetingen
De ronde parasol heeft een diameter van 325 cm en een hoogte van 200 cm. Het is mogelijk om de parasol met 15 cm te verhogen voor een ruimtelijker beeld. De vierkante parasol heeft een breedte en diepte van 325 cm en een hoogte van 200 cm. Optioneel ook 15 cm te verhogen.

Anderen bekeken ook
^