Extremis Gargantua tuinset

De Gargantua tuinset is breed inzetbaar en flexibel door hoogteverstelling

  • Modern vormgegeven
  • In hoogte verstelbaar
  • Geschikt voor 8 tot 12 personen
  • Brengt de hele familie samen

Artikelnummer
288920
€ 6.044,00
Vanaf € 6.044,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Extremis Gargantua tuinset

De Extremis Gargantua is een ontzettend handige tuinset. De banken van deze set zijn namelijk in hoogte verstelbaar, waardoor de tafel voor zowel volwassenen en kleine en grote kinderen plaats biedt. Daarnaast kunnen de banken ook gebruikt worden om de tafel te verlengen. Aan de Gargantua set kunnen 8 tot 12 personen zittten. Wanneer één bank wordt weggehaald, kan een rolstoelgebruiker ook plaatsnemen aan de tafel. De tuinset is zeer geschikt voor openbare ruimtes en projecten, maar hij staat natuurlijk ook prachtig in de tuin. Het blad en de banken zijn van Iroko hout, dit is een tropische houtsoort van uitstekende kwaliteit. De Extremis Gargantua set heeft een onderstel dat is gemaakt van gegalvaniseerd staal.

De tuinset Gargantua zelf samenstellen

Bij de Gargantua zijn diverse accessoires leverbaar zoals een parasol, rugleuning en kussens. Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden.

Anderen bekeken ook
^