Extremis Captain's stoel

De Extremis Captain's stoel is een moderne kuipstoel met oneindig veel mogelijkheden

  • Eenvoudig en strak design
  • Geïnspireerd op het kapiteinszitje van een yacht
  • Kunt u naar wens samenstellen
  • Past perfect bij de Marina tafel

Artikelnummer
288968
€ 466,00
Vanaf € 466,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

De Extremis Captain's Chair is een bijzondere kuipstoel die ontworpen is door Metrica. De stoel is gemaakt van polypropyleen waar optioneel een vilten zitkussen bij te bestellen is. De kuipstoel heeft een tijdloos design en biedt oneindig veel mogelijkheden waardoor u de Captain's Chair geheel naar eigen wens kunt samenstellen. Er is een keuze uit een hoge of lage variant, verschillende kleuren en diverse onderstellen. Door de brede schelp is de stoel is ook geschikt voor grotere en zwaardere personen. De Captain's stoel dankt zijn naam aan haar vorm die geïnspireerd is op het kapiteinszitje van een yacht. De stoel is perfect te plaatsen aan de tafels uit de Extremis Marina collectie.

De stoel Captain's Chair zelf samenstellen

De stoel is verkrijgbaar in diverse modellen en kleuren, waardoor u uw eigen perfecte stoel kunt samenstellen. De schelp en de poten zijn leverbaar in de kleuren wit en zwart. Het is ook mogelijk om de zitschaal te bekleden of een kussen toe te voegen, deze zijn leverbaar in diverse kleuren. Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden.

Afmetingen (lengte x breedte x hoogte)
62 x 63 x 82 cm

Anderen bekeken ook
^