Extremis Marina tafel

De Extremis Marina tafel is een moderne tafel die leverbaar is tot een lengte van 12 meter

  • Eenvoudig en strak design
  • Leverbaar tot een lengte van ruim 12 meter
  • Gemaakt van hoogwaardige materialen
  • Kunt u naar wens samenstellen

Artikelnummer
288967
€ 2.517,00
Vanaf € 2.517,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Extremis Marina tafel

Designer Metrica

De Marina tafel is een vrijstaande tafel met een strak design, maar is ook leverbaar met vaste zitbanken (Marina Picnic) of een combinatie van banken en stoelen (Marina Combi). Wat de Marina tuinmeubelserie zo bijzonder maakt, is dat u volledig zelf uw ideale tafel kunt samenstellen. De tafel heeft een glasvezel blad en een onderstel van gepoederlakt staal. Door het gebruik van deze materialen is de tafel gemakkelijk te reinigen en duurzaam. Daarnaast is het materiaal niet gevoelig voor vochtigheid en temperatuursveranderingen. Door het materiaal is het mogelijk om de tafel oneindig lang te maken. Het is zelfs mogelijk om een tafel van 12 meter uit één stuk te creëeren. Met een grote groep vrienden en familie genieten in uw tuin was nog nooit zo gemakkelijk. De Marina lijn is ontworpen om uw woning of professioneel project eenvoud en eenheid uit te laten stralen.

De picknicktafel Marina zelf samenstellen

De picknicktafel is leverbaar in diverse maten tot een lengte van ruim 12 meter, waardoor er tot ongeveer 40 mensen tegelijk aan de tafel kunnen zitten. U kunt ook kiezen voor Extremis Captain's stoelen om uw zitplek compleet te maken. Daarnaast bestaat de Marina lijn ook uit tafel met vaste zitbanken (Marina Picnic) en een tafel met een combinatie van banken en stoelen (Marina Combi). Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden. Om

Anderen bekeken ook
^