Extremis Virus picknicktafel

De Extremis Virus is een compacte picknicktafel met een speelse uitstraling

  • Tafel en bank in één
  • Frame van verzinkt staal
  • Ideaal voor een balkon of stadstuin
  • Keuze uit verschillende formaten en kleuren

Artikelnummer
288985
€ 1.978,00
Vanaf € 1.978,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Extremis Virus picknicktafel

De Extremis Virus is een moderne picknicktafel die ideaal is voor een stadstuin of een balkon vanwege het compacte formaat. De tafel is verkrijgbaar in verschillende varianten voor twee tot vijf personen. Hierdoor kunt u op een speelse manier een tuin vullen met een mix van kleine en middelgrote picknicktafels. Het tafelblad en het onderstel zijn gemaakt van verzinkt staal. Het blad is voorzien van een opening voor een parasol.

De picknicktafel Virus zelf samenstellen

De tafel is verkrijgbaar in diverse formaten voor twee tot vijf personen. Daarnaast kunt u kiezen uit een outdoor en indoor uitvoering. De outdoor-versie heeft een tafelblad gemaakt van geperforeerd staal met een poedercoat. De indoor-versie heeft een tafelblad van verzinkt en gestructureerd staal met een poedercoat. Daarnaast kunt u kiezen uit diverse kleuren om zo de perfecte picknicktafel samen te stellen. Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden.

Anderen bekeken ook
^