Extremis Bistroo tuinset

Een Bistro set was nog nooit zo functioneel! Maak kennis met de Bistroo van Extremis.

 • Ideaal voor op een klein terras of balkon
 • Verkrijgbaar in diverse kleuren
 • Zeer functioneel en makkelijk op te bergen
 • Nu extra snel in huis dankzij het snelleverprogramma van Extremis!
 • Artikelnummer
  308664
  € 2.202,00
  Vanaf € 2.202,00
  Levertijd op aanvraag

  Ontvang een mooi aanbod
  Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

  Offerte aanvragen

  Offerte aanvragen

  Extremis Bistroo tuinset

  Deze Bistroo van Extremis komt perfect tot zijn recht in een romantische Parijse bistro of op een gezellig balkonnetje. Met de Bistroo zit u gezellig naast elkaar; wel zo knus en makkelijk om samen naar passanten te kijken.

  De Bistroo tuinset van Extremis

  De dubbele 'o' in Bistroo komt niet zomaar ergens vandaan. Wanneer u kijkt naar het design ziet u de ronde vormen duidelijker terugkomen in de zittingen en rugleuningen. Ook van het ronde tafelblad kunt u genieten van een Frans ontbijtje of heerlijke borrelhapjes. Door de uitsparing in het blad kunt u eenvoudig een dienblad toevoegen met kruiden en sauzen. Geen gesukkel meer met vorken die op de grond vallen door wankelende tafels. 3 poten, 2 stoeltjes, en 1 tafelblad vormen de basis van dit innoverende concept. Door de vormgeving is het meubel niet alleen perfect stabiel op elke ondergrond, het is bovendien sneller stapelbaar en afsluitbaar dan losse tafeltjes en stoelen. Een pluspunt voor elke restauranthouder.

  Neem voor meer informatie over de kleuren of voor een vrijblijvende offerte contact met ons op!

  ^