Spectral

Voor een prachtig tv-meubel in uw interieur bent u bij Spectral aan het juiste adres. De meubels zijn van goede, Duitse kwaliteit en hebben een elegante uitstraling. Bij Pot & Berden Interieur bent u altijd welkom voor deskundig advies.

De geschiedenis van Spectral

Al sinds 1994 werkt Spectral aan de tv-meubels die niet alleen erg mooi zijn, maar ook praktisch. De televisies zijn de afgelopen jaren enorm veranderd; qua design zijn ze dunner, maar de geluidskwaliteit is er hierdoor wel op achteruit gegaan. De soundsystemen zijn hierdoor steeds populairder geworden. Spectral heeft hier een oplossing voor gevonden; geen zichtbare kabels of speakers, maar alles mooi weggewerkt in een nette verpakking.

9 producten

per pagina

9 producten

per pagina

Diverse modellen

Spectral biedt vele soorten tv-meubels waardoor er altijd wel een passend meubel voor u bij zit. Zo zijn er 3 glazen lijnen, genaamd Scala, Ameno en Brick. Deze zijn verkrijgbaar in 2.000 verschillende kleuren. Daarnaast is er ook nog een houten lijn, genaamd Next. Hierbij heeft u de keuze uit vier soorten houtfineer en uit vijf kleuren.

Soundsystemen

Spectral biedt niet alleen soundsystemen aan van populaire merken zoals Heos en Sanos, maar ook een eigen sound systeem. Ze werken samen met luidsprekerfabrikant Canton.

Innovaties

Spectral volgt technologische vernieuwingen op de voet om zo de concurrent altijd een stap voor te zijn. Hierdoor beschikken de tv-meubels altijd over de nieuwste technische snufjes in een zo mooi mogelijke verpakking.

Montage Service

Spectral beschikt over een montageteam dat met veel passie door heel Nederland monteren en installeren. Zij zijn gespecialiseerd hierin en zorgen er altijd voor dat alles naar wens wordt gemonteerd.

Uitgebreide meubelcollectie

De Spectral collectie bestaat niet alleen uit tv-meubels, maar zij bieden tegenwoordig ook wandkasten en salon- en bijzettafels aan. Ook hierbij geldt dat u bij een glazen blad de keuze heeft uit 2.000 verschillende kleuren. Hierdoor past het meubel altijd perfect in uw interieur.

Spectral Smart Furniture bij Pot Interieur

Pot interieur is officiële Spectral dealer en kan u dus uitvoerig adviseren en bedienen in de samenstelling en bestelling van uw ideale Spectral meubel.

Wat vindt u bijvoorbeeld van het fraaie Spectral Next tv-meubel. De Next is niet alleen functioneel, maar past door zijn strak en minimalistische design ook nog eens in bijna ieder interieur. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om uw Next tv-meubel naar eigen wens samen te stellen, zo geniet u van optimale ontwerpvrijheid.

Zoekt u naar iets meer ruimte om uw spullen in op te bergen? Dan is de Spectral Wall hangkast ideaal. Uw spullen worden op een mooie manier opgeborgen en vormen in combinatie met andere Spectral meubels een stijlvol geheel. Ook hier heeft u ontzettend veel mogelijkheden.

Kijk ook eens bij onze comfortabele design banken. Zo wordt een avond voor de TV nog leuker en gezelliger.

Bij Pot interieur kunt u de Spectral collectie bewonderen en wordt u geholpen door deskundige adviseurs om zo een passend meubel voor u te vinden. Daarnaast is maatwerk ook altijd mogelijk. Zo wordt uw tv-meubel pas echt uniek. Neem contact met ons op voor meer informatie, beschikbaarheid en deskundig advies.

^