AXL Projectinrichting is gevestigd op de 1e etage ( bij de trap naar rechts) bij POT Interieur sinds 2019. Hier bevindt zich een selectie van de verschillende projectmeubelmerken die door het zusterbedrijf (DingsDesign) van AXL-PI vertegenwoordigd worden voor de Benelux.

Met deze selectie van eigen merken en de mogelijkheid om in combinatie met de merken die POT Interieur voert is het mogelijk elk zakelijk project te kunnen vormgeven. Met de ruime ervaring en kennis van de markt kan AXL-PI een gedegen inrichtingsvoorstel maken dat qua esthetiek en of ergonomie voldoet aan de wensen van de zakelijke klant. Eigen interieuradviseurs, eigen montage dienst (POT) zorgen voor een perfect eindresultaat.

AXL projectinrichting
kan elke
vraag invullen

Interieurarchitecten zijn meer dan welkom, om samen projecten te realiseren. Puttend uit de ruime portfolio van alle leveranciers in de markt kan AXL projectinrichting elke vraag invullen. Recent werd bijvoorbeeld het bestaande kantoorpand van Zelfstandigen Bouw in Woerden opgeleverd, waarbij het meubilair en de vloerbedekking volledig werden vervangen.

Neem contact op via +31 6 31 95 18 72.

^