Spectral Circle tv-standaard

De Spectral Circle tv-standaard is in hoogte verstelbaar en draaibaar

  • De standaard past mooi in vrijwel ieder interieur
  • Het geluid is ook van richting en hoogte te veranderen
  • Optioneel te voorzien van diverse technische snufjes
  • Geheel naar eigen wens samen te stellen

Artikelnummer
303944
€ 838,00
Vanaf € 838,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Spectral Circle tv-standaard

De Spectral Circle tv-standaard past door het minimalistische design in vrijwel ieder interieur. De standaard is ook nog eens erg praktisch; hij is namelijk in hoogte verstelbaar en draaibaar. De kabels zijn mooi weggewerkt in het meubel.

De Circle tv-standaard zelf samenstellen
Het stalen onderstel heeft een glazen oppervlakte en is verkrijgbaar in meer dan 2.000 kleuren. Hierdoor is er altijd wel een geschikte standaard voor in uw interieur te vinden.

Spectral
Bent u op zoek naar een mooi tv-meubel waarbij speakers en kabels onzichtbaar geïntegreerd zijn? Het vooraanstaande merk Spectral is sinds 1994 het enige originele bedrijf die hierin gespecialiseerd is. Of u nu voor een modulair model kiest of het meubel op maat laat maken, alles is mogelijk!

Voor een overzicht van alle Spectral meubels klikt u hier. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze interieuradviseurs via verkoop@pot.nl of 0115 - 53 25 26.

Anderen bekeken ook
^