Spectral Ameno tv-meubel

Het Spectral Ameno tv-meubel is voorzien van de nieuwste technieken en functies


  • Het meubel past door het minimalistische design in vrijwel ieder interieur

  • Het meubel en de televisie smelten perfect samen

  • Kabels en soundsystemen worden onzichtbaar geïntegreerd

  • Geheel naar eigen wens samen te stellen zodat het perfect in uw interieur past

Artikelnummer
303948
€ 0,00
Op aanvraag
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Spectral Ameno tv-meubel

Spectral Ameno tv-meubel
Het Spectral Ameno tv-meubel is enorm veelzijdig en kunt u door de vele mogelijkheden perfect op uw interieur aanpassen. Het meubel is modualir waardoor u kunt kiezen uit vele losse elementen. Daarnaast is de Ameno optioneel te voorzien van moderne technieken en verschillende handige functies. Het meubel heeft een eenvoudig en strak design waarbij alle kabels en soundsystemen mooi weggewerkt worden in het design.

De Ameno zelf samenstellen
Het oppervlakte is uit te voeren in glas, keramiek of hout. Daarnaast kunt u deze materialen ook met elkaar combineren voor een mooi contrast. De Ameno kan aan de wand bevestigd worden of op pootjes voor op de grond en is te voorzien van een 320º draaibare tv-beugel. Tevens is Ameno het enige tv-meubel waarbij Smart Flame mogelijk is, dit houdt in dat er door middel van ultrasoon geluid water zeer fijn verneveld wordt en met LED-lichting belicht. Hierdoor lijkt het net een echt vuur, maar dan ongevaarlijk en kindvriendelijk. Ook is het meubel te voorzien van een ingebouwd soundsysteem voor het beste geluid. Of kiest u voor Spectral Smart Light voor een sfeervolle achtergrond verlichting. Daarnaast heeft u de keuze uit een Smart Charge en Charge Dock voor draadloos opladen en voor Bluetooth / draadloze internet streaming.

Spectral
Bent u op zoek naar een mooi tv-meubel waarbij speakers en kabels onzichtbaar geïntegreerd zijn? Het vooraanstaande merk Spectral is sinds 1994 het enige originele bedrijf die hierin gespecialiseerd is. Of u nu voor een modulair model kiest of het meubel op maat laat maken, alles is mogelijk!

Voor een overzicht van alle Spectral meubels klikt u hier. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze interieuradviseurs via verkoop@pot.nl of 0115 - 53 25 26.

Anderen bekeken ook
^