Spectral Scala tv-meubel

Het Spectral Scala is een zwevend tv-meubel met een minimalistisch design

  • Voorzien van stijlvolle handgrepen van aluminium
  • Kabels worden mooi weggewerkt in het meubel
  • Genoeg opbergruimte voor al uw spullen
  • Geheel naar wens samen te stellen

Artikelnummer
303969
€ 0,00
Op aanvraag
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Spectral Scala tv-meubel

Spectral Scala tv-meubel
Het Spectral Scala tv-meubel oogt zeer licht en luchtig doordat het zwevend aan de wand bevestigd wordt. Daarnaast beschikt het meubel over elegante aluminium grepen. De Scala oogt zeer minimalistisch doordat kabels en soundsystemen mooi worden weggewerkt in het model. Tevens beschikt het tv-meubel over veel ruimte om snoeren en appartuur in op te bergen. U heeft bij het Scala meubel ontzettend veel ontwerp vrijheid door de vele mogelijkheden.

Het tv-meubel Scala zelf samenstellen
U heeft voor het meubel de keuze uit 5 basis kleuren en 10 accentkleuren, waarbij u kunt kiezen tussen glanzend glossy of mat gesatineerd glas. De glasoppervlaktes zijn verkrijgbaar in meer dan 2.000 kleuren. U heeft voor het lowboard de keuze uit drie breedtes en talrijke uitvoeringen. Daarnaast heeft u de keuze tussen kleppen of lades. Een klep is te bekleden met stof, waarbij u de keuze heeft uit vier kleuren. In het meubel kunt u soundbars van diverse fabrikanten plaatsen. Het meubel kan zwevend aan de wand geplaatst worden, maar ook op aluminium pootjes of op een stalen frame. Daarnaast kunt u het meubel voorzien van een Smart Charge waardoor u uw smartphone eenvoudig kunt opladen als u hem op de juiste plaats neerlegt. Voor een sfeervolle verlichting achter het meubel kunt u kiezen voor het Cocoon Smart Light.

Spectral
Bent u op zoek naar een mooi tv-meubel waarbij speakers en kabels onzichtbaar geïntegreerd zijn? Het vooraanstaande merk Spectral is sinds 1994 het enige originele bedrijf die hierin gespecialiseerd is. Of u nu voor een modulair model kiest of het meubel op maat laat maken, alles is mogelijk!

Voor een overzicht van alle Spectral meubels klikt u hier. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze interieuradviseurs via verkoop@pot.nl of 0115 - 53 25 26.

Anderen bekeken ook
^