Spectral Next tv-meubel

Het Spectral Next tv-meubel is niet alleen functioneel, maar ook zeer mooi

  • Strak en minimalistisch design
  • kabels en soundsystemen worden onzichtbaar geïntegreerd
  • Past in vrijwel iedere interieurstijl
  • kunt u geheel naar wens samenstellen

Artikelnummer
303975
€ 0,00
Op aanvraag
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Spectral Next tv-meubel

Het Spectral Next tv-meubel is niet alleen functioneel, maar ook erg mooi. Het model kenmerkt zich door een minimalistisch design en past hierdoor in vrijwel iedere interieurstijl. Daarnaast worden kabels onzichtbaar geïntegreerd waardoor het niet rommelig oogt. De Next is een modulair meubel waardoor u hem geheel naar wens kunt samen stellen door te kiezen uit diverse losse elementen. U heeft ontzettend veel ontwerp vrijheid door de vele mogelijkheden.

Het meubel Next zelf samenstellen
U heeft voor het meubel de keuze uit vier houtdecoren en 5 basiskleuren met een soft-touch oppervlakte. De fronten zijn greeploos en met stof bekleed. Hierbij heeft u de keuze uit 4 kleuren. Het formaat is individueel aan te passen. Het meubel kan zwevend aan de muur bevestigd worden, of op pootjes, of op wielen. Voor een sfeervolle verlichting achter het meubel kunt u kiezen voor de Smart Light LED-verlichting.

Spectral
Bent u op zoek naar een mooi tv-meubel waarbij speakers en kabels onzichtbaar geïntegreerd zijn? Het vooraanstaande merk Spectral is sinds 1994 het enige originele bedrijf die hierin gespecialiseerd is. Of u nu voor een modulair model kiest of het meubel op maat laat maken, alles is mogelijk! Voor een overzicht van alle Spectral meubels klikt u hier.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze interieuradviseurs via verkoop@pot.nl of 0115 - 53 25 26.

Anderen bekeken ook
^