Spectral Cocoon tv-meubel

Het Spectral Cocoon tv-meubel is een absolute eyecatcher door het krachtige design

  • Het meubel is voorzien van de nieuwste technieken en functies
  • Kenmerkt zich door een minimalistisch en elegant design
  • Kabels en soundsystemen worden onzichtbaar geïntegreerd
  • Geheel naar wens samen te stellen zodat het perfect in uw interieur past

Artikelnummer
303965
€ 0,00
Op aanvraag
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Spectral Cocoon tv-meubel

Spectral Cocoon tv-meubel
Het Spectral Cocoon tv-meubel is een absolute eyecatcher door het krachtige design. Het meubel heeft een minimalistische en strakke vormgeving doordat alle kabels mooi weggewerkt zijn. De Cocoon is de enige variant in de Spectral serie die geschikt is voor elk soundsysteem. Tevens beschikt het meubel over veel extra ruimte om snoeren en apparatuur in op te bergen. De Cocoon is een modulair meubel waardoor u hem geheel naar wens kunt samen stellen door te kiezen uit diverse losse elementen.

Het tv-meubel Cocoon zelf samenstellen
Het krasvaste glasoppervlakte is verkrijgbaar in meer dan 2.000 kleuren. Het meubel staat op edelstaal gepolijste sledepoten. Aan de draaibare TV-beugel kunt u vrijwel iedere televisie bevestigen. Cocoon is voorzien van met stof bespannen kleppen waarachter het geluidsysteem geplaatst wordt. Daarnaast kunt u het meubel voorzien van een Smart Charge waardoor u uw smartphone eenvoudig kunt opladen als u hem op de juiste plaats neerlegt. Voor een sfeervolle verlichting achter het meubel kunt u kiezen voor het Cocoon Smart Light.

Spectral
Bent u op zoek naar een mooi tv-meubel waarbij speakers en kabels onzichtbaar geïntegreerd zijn? Het vooraanstaande merk Spectral is sinds 1994 het enige originele bedrijf die hierin gespecialiseerd is. Of u nu voor een modulair model kiest of het meubel op maat laat maken, alles is mogelijk!

Voor een overzicht van alle Spectral meubels klikt u hier. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze interieuradviseurs via verkoop@pot.nl of 0115 - 53 25 26.

Anderen bekeken ook
^