Spectral Brick tv-meubel

De Spectral Brick is het enige tv-meubel met speakers in de sokkel

  • Bioscoopgeluid wordt bij de Brick pefect nagebootst
  • De speakers zijn bedenkt door een zwart bespannen front
  • Kabels worden onzichtbaar geïntegreerd
  • Geheel naar wens samen te stellen

Artikelnummer
303970
€ 0,00
Op aanvraag
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Spectral Brick tv-meubel

Het Spectral Brick tv-meubel evenaart het bioscoopgeluid om de best mogelijke manier. De Speakers zijn geplaatst in de sokkel welke door middel van een zwart bespannen front bedekt zijn. Het meubel is vervaardigd uit krasvast glas en is volledig greeploos. Een televisie is eenvoudig te bevestigen op de draaibare tv-beugel. Kabels zijn niet zichbaar doordat ze mooi worden weggewerkt in het meubel. Daarnaast beschikt het tv-meubel over genoeg opbergruimte om alle snoeren en apparatuur van uw televisie in op te bergen. U heeft bij het Brick meubel ontzettend veel ontwerp vrijheid door de vele mogelijkheden.

Het tv-meubel Brick zelf samenstellen
U heeft voor het meubel de keuze uit mat glanzend of glanzend glossy glas en uit ruim 2.000 kleuren. Daarnaast kunt u het meubel voorzien van een Smart Charge waardoor u uw smartphone eenvoudig kunt opladen als u hem op de juiste plaats neerlegt. Voor een sfeervolle verlichting achter het meubel kunt u kiezen voor het Cocoon Smart Light.

Spectral
Bent u op zoek naar een mooi tv-meubel waarbij speakers en kabels onzichtbaar geïntegreerd zijn? Het vooraanstaande merk Spectral is sinds 1994 het enige originele bedrijf die hierin gespecialiseerd is. Of u nu voor een modulair model kiest of het meubel op maat laat maken, alles is mogelijk! Voor een overzicht van alle Spectral meubels klikt u hier. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze interieuradviseurs via verkoop@pot.nl of 0115 - 53 25 26.

Anderen bekeken ook
^