Spectral Air Signature tv-meubel

Het Spectral Air Signature is speciaal ontworpen voor de dunste televisie ter wereld, genaamd de Wallpaper

  • Het meubel smelt perfect samen met de televisie
  • Bestaat uit losse elementen die u eindeloos kunt combineren
  • Optioneel te voorzien van diverse technische snufjes
  • Geheel naar eigen wens samen te stellen

Artikelnummer
303942
€ 2.603,00
Vanaf € 2.603,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Spectral Air Signature tv-meubel

Het Spectral Air Signature tv-meubel is ontworpen voor de Wallpaper televisie waardoor ze perfect samenstellen. Het is een modulair meubel waardoor hij geheel op uw interieur afgestemd kan worden. Het Spectral Air Signature meubel heeft een zeer minimalistisch design waarbij kabels en soundsystemen netjes zijn weggewerkt.

Het meubel Air Signature zelf samenstellen
Het tv-meubel is speciaal ontworpen voor de Wallpaper televisie, maar is ook beschikbaar als universele oplossing. Hierbij kunt u zelf de positie van uw televisie kiezen. Het stalen airboard is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. De extra kastonderdelen met glasoppervlak zijn in zeer veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Daarnaast heeft u de keuze uit een Smart Charge voor draadloos opladen.

Spectral
Bent u op zoek naar een mooi tv-meubel waarbij speakers en kabels onzichtbaar geïntegreerd zijn? Het vooraanstaande merk Spectral is sinds 1994 het enige originele bedrijf die hierin gespecialiseerd is. Of u nu voor een modulair model kiest of het meubel op maat laat maken, alles is mogelijk!

Voor een overzicht van alle Spectral meubels klikt u hier. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze interieuradviseurs via verkoop@pot.nl of 0115 - 53 25 26.

Anderen bekeken ook
^