Spectral Air 4 all tv-meubel

Het Spectral Air 4 all tv-meubel smelt mooi samen met de telvisie

  • Uniek meubel door de samensmelting tussen tv en meubel
  • Kabels worden mooi weggewerkt waardoor ze onzichtbaar zijn
  • Optioneel te voorzien van handige technische snufjes
  • Geheel naar eigen wens samen te stellen

Artikelnummer
303935
€ 0,00
Op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Het Spectral Air 4 all tv-meubel valt op door de samensmelting met de teleivisie. De Air 4 all is een modulair waardoor u het meubel perfect op uw interieur kunt afstemmen. Het tv-meubel heeft een zeer minimalistische vormgeving waarbij alle kabels mooi weggewerkt worden.

Het tv-meubel Air 4 all zelf samenstellen
Het airboard is vervaardigd uit staal en leverbaar in drie kleuren. Voor de kastonderdelen met glasoppervlak heeft u de keuze uit zeer veel kleuren. De televisie wordt op de muur bevestigd door middel van een platte of draaibare beugel. Optioneel kunt u kiezen voor een soundbar en een Smart Charge en Charge Bar voor draadloos opladen. Ook kunt u kiezen voor Smart Light LED-verlichting die u kunt bedienen met een app.

Spectral
Bent u op zoek naar een mooi tv-meubel waarbij speakers en kabels onzichtbaar geïntegreerd zijn? Het vooraanstaande merk Spectral is sinds 1994 het enige originele bedrijf die hierin gespecialiseerd is. Of u nu voor een modulair model kiest of het meubel op maat laat maken, alles is mogelijk!

Voor een overzicht van alle Spectral meubels klikt u hier. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze interieuradviseurs via verkoop@pot.nl of 0115 - 53 25 26.

Anderen bekeken ook
^