DaqiConcept Bird lamp

DaqiConcept

DaqiConcept combineert traditionele ambacht met moderne technologie, waardoor er bijzondere producten ontstaan, zoals de DaqiConcept JinGoo speaker, de DaqiConcept Bird lamp en de Chirp wekker. Bestel deze gemakkelijk online bij Pot Interieur!

3 producten

per pagina

3 producten

per pagina

De ontwerpen

DaqiConcept beschikt momenteel over zes ontwerpen. Ieder ontwerp heel zijn eigen verhaal. De iconische vogel van DaqiConcept is in diverse kleuren en patronen leverbaar. Doordat hij dusdanig te personaliseren is past hij in ieders interieur. Schoonheid en functionaliteit komen optimaal tot uiting in deze uitzonderlijke kunstobjecten.

Jingoo

De JinGoo van DaqiConcept is een super hip accessoire voor een ieder die van muziek én sfeer houdt. Het is namelijk een speaker en lampje in een! De woofer onder de kooi speelt de muziek af terwijl de hoge tonen uit een tweeter in de vogel komen. De staart van de vogel is van keramiek, die de lage tonen van de woofer versterkt. Niets is aan het toeval overgelaten bij dit pareltje.

DaqiConcept Chirp wekker

Wilt u op een natuurlijke manier worden gewerkt? De DaqiConcept Chirp wekker zorgt ervoor dat u uitgerust wakker wordt. Samen met de natuurlijke vogelzang geluiden zorgt de ingebouwde lichtbron (die langzaam aan lichtintensiteit toeneemt) ervoor dat u op een natuurlijke manier vanuit de diepe naar de lichte slaap overgaat.

DaqiConcept Bird lamp

De DaqiConcept Bird lamp is een decoratieve lamp met een elegant design. De vogel is het icoon van het merk DaqiConcept en is de essentie van dit ontwerp. Wanneer u de houten voet aanraakt, gaat het licht aan of uit. Het is mogelijk om het licht te dimmen.

Over DaqiConcept 

DaqiConcept is in 2015 opgericht en heeft vervolgens al verschillende design awards gewonnen met hun bijzondere designs! De naam Daqi vindt zijn oorsprong in een Chinees spreekwoord: Neem de tijd om groot en volwassen te worden. Het benadrukt dat de beste dingen in het leven meer toewijding vereisen. Als ontwerpers streven zij ernaar traditionele ambacht en moderne technologie samen te brengen tot prachtig unieke items die de levenstijl van zijn gebruikers verbeteren.

^